Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞARILARINI MECLİSE TAŞIYACAK

Engellilere adanmış, başarılarla dolu

Engellilere adanmış, başarılarla dolu bir ömrün kahramanı Fatih Kablan, bu başarılarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam ettirmek için kolları sıvadı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in Engelliler Danışmanlığını yapan Kablan, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in Engelliler Başkan Danışmanı ve ÜSİM Genel Koordinatörü olarak görev yapan 39 yaşındaki Fatih Kablan, iş hayatındaki başarılarının yanı sıra, siyasi çalışmalarıyla da öne çıkan bir isim.

fatihbblm4BÜTÜN ENGELLERİ BAŞARIYLA AŞTI

Hayata ilk adımlarını atmaya başladığı 2 yaşındayken geçirdiği çocuk felci ile ortopedik engelli olan Kablan, azmi ve başarısıyla önündeki bütün zorlukları aşmayı başarmış ve engellilere örnek olmuş bir isim. 1975 yılında Yozgat’ın Sorgun İlçesi Araplı kasabasında doğan Fatih Kablan, ilk ve orta öğretimini Sorgun’da, lise eğitimini İstanbul’da, Hafızlığını ise İstanbul Çınar Altı Kuran Kursu’nda tamamlamış. Önündeki tüm engelleri aşmayı başaran Fatih Kablan; Temel eğitiminin yanı sıra, İnsan Kaynakları, Kişisel Gelişim, Kariyer Planlama, Bilgisayar Eğitimi ve Muhasebe, Maliyetlendirme gibi pek çok alanda özel eğitimler almış.

fatihbblm3BAŞARILARIYLA DİKKATİ ÇEKTİ

1995 yılında iş hayatına atanan, 2002 yılında ise siyasi çalışmalarına başlayan Kablan, özellikle engellilere yönelik yaptığı hizmetlerle örnek olmuş bir isim. Yurt içinde ve yurt dışındaki birçok uluslararası projelerde yer alan Kablan, azmiyle ve başarılarla engellilere önderlik etti.

fatihbblm1ENGELLİLERE ÖNDER OLDU

AK Parti İstanbul ve Üsküdar İlçe Teşkilatlarındaki başarılı hizmetleriyle dikkatleri çeken Fatih Kablan, 2014 Yerel Seçimler sonrası, Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Hilmi Türkmen’in yönetici kadrosunda görev aldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in Engelliler Başkan Danışmanı ve ÜSİM Genel Koordinatörü olarak görev yapan Fatih Kablan, yüzlerce engellinin iş ve sosyal hayata katılımını sağladı.

BAŞARILARINI MECLİS’E TAŞIMAK İSTİYOR

Fatih Kablan, iş ve siyasi hayatında elde ettiği başarıları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de devam ettirmek için harekete geçti. Kablan, 7 Haziran 2015 günü gerçekleştirilecek olan 25. Genel Seçimlerde milletvekili olmak için kolları sıvadı. AK Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Fatih Kablan, hedefinin; “Engellilerin, yardım edilen değil, öncü- önder olması” olduğunu kaydetti.

Misyonunu; “Onurlu ve erdemli insanlığın var olması için; Eşim ve çocuklarıma çok iyi bir aile babası, akraba ve dostlarım için çok vefalı bir insan, başta ülkemde yaşayanlar olmak üzere tüm insanlık için çok yararlı bir birey olmayı benimsedim” şeklinde açıklayan Kablan, vizyonunu ise “İnsan, okursa yücelir, öğrenirse düşünür, bilirse mutlu olur, severse ölür, gülerse ağlar, paylaşırsa yaşar. Hayat ancak bu şekilde anlam kazanabilir” diye açıklıyor.

Reklamı Geç