Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ’NÜN EN ANLAMLI ETKİNLİĞİ AYGAD’TAN…

10 Ocak Çalışan Gazeteciler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel en anlamlı program, gazetemizin de üyesi olduğu ve yönetiminde bulunduğu Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği AYGAD tarafından düzenlendi. Maltepe Elite World Asia Otel’deki görkemli gecede ‘Altın İmza Ödülleri’ törenle sahiplerini buldu.

Medya sektörümüzün en etkili sivil toplum örgütlenmesi Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği AYGAD, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Altın İmza Ödülleri’ gecesiyle muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Siyasetten sanata, iş dünyasından bürokrasiye pek çok seçkin davetlinin katıldığı Maltepe Elite World Asia Otel’deki muhteşem gecede bir araya gelen ulusalından yereline yüzlerce basın mensubu unutulmaz anlar yaşadı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, medya etiğinin büyük önem teşkil ettiğini belirterek, “Medya etik ve ahlaki durumu, toplumun diğer katmanlarına da yansır. Zira bir toplumun kültürü, tarihi, dil ve diğer etkenleri etik değerleri biçimlendirilir. Bir toplumun kültürü, tarihi, sosyal durumu, ahlak ve etik değerlerini gelecek nesillere aktarmak için basın ve medyanın önemi büyüktür” ifadelerini kullandı.

Ödüle layık görülen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ise şunları söyledi: “Aslında teknolojik gelişmeler gerçek gazetecilerin ve sizler gibi kıymetli basın mensuplarının önemini daha çok vurguladı. Sizin gibi ülkesinin yanında olan insanların kıymetini her gün görüyoruz ama en çok da 15 Temmuz’daki dik duruşunuzla, sağlam duruşunuzla ülkemize nasıl sahip çıktığınızı kamuoyunda gösterdiniz ve toplumumuza, devletimize sahip çıktınız.”

Ödül alan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz; “Ben inanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ilkeli bir duruşuyla doğru haberi milletle buluşturmak adına, alın terini, emeğini seferber eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Bu ödülü biz burada huzur içinde olalım diye cepheden cepheye koşan Mehmetçiklerimiz adına alıyorum” dedi.

Törende ödül alan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise şunları söyledi: “AYGAD, yerel medyanın güçlenmesi için önemli bir misyon üstlendi. Medyanın varlığı biz siyasetçiler için oldukça önemli. Halkımızın gözü kulağı olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” Gecenin en çok ilgi gören isimlerinden birisi de Türk siyaset tarihinde eşi görülmemiş bir başarıya imza atan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin oldu..

ALTIN İMZA ÖDÜLLERİNİ KİMLER ALDI?

“AA Genel Müdürü Şenol Kazancı, TRT spor yorumcusu Erdoğan Arıkan, Kök hücre, gen hücre ve kanser konusunda araştırmalar yapan Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fikrettin Şahin, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, Milliyet Gazetesi spor yazarı Aksal Yavuz, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Milli karateci Alparslan Yamanoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Dünya Ticaret Merkezleri Birliği Başkanı Mirze Şimşek, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Radyocu Yusuf Erbaş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İş insanı Arzu Yılmaz, TRT Haber spikeri Fuat Kozluklu, Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Program sunucusu Melih Altınok, Programcı Didem Arslan Yılmaz.”

Reklamı Geç