Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP KURMAYLARI, REFERANDUM MESAJLARINI ÇEKMEKÖY’DEN VERDİ…

CHP Parti Sözcüsü Engin

CHP Parti Sözcüsü Engin Altay, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Parti Meclisi Üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri ile adeta ilçeye çıkarma yapan CHP Çekmeköy Örgütü, yoğun bir hafta sonu trafiği yaşadı. Günün son programında partililere hitap eden İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, 424 sandıkta tüm görevlilerle referanduma hazır olduklarını açıkladı. İl Başkanı Cemal Canpolat da; “Bizim direnmemiz sonucu meclisten geçmeyen 1 Mart tezkeresi nasıl ki en çok Ak Parti’ye yaradıysa, 16 Nisan’da çıkacak ‘Hayır’ da herkesin hayrına olacak ve en çok da Ak Parti’ye yarayacak” dedi.

chp cekmeköy cemevi lokma 6Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’taki hain saldırı sonucu şehit düşen polis müdürü Vefa Karakurdu ile ilçedeki diğer şehit evlerine taziye ziyaretlerinin yapıldığı program sonrası Cemevi’nde Hızır Lokması’na katılan partililer, daha sonra Madenler Meydanı’nda vatandaşlara referandumda neden ‘Hayır’ oyu vermeleri gerektiğini anlatan broşürler dağıttılar. Çekmeköy Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı’ndaki Hızır Lokması’nda edilen duaların ardından hep birlikte lokmalar paylaşıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Cemevi’nde kendileri halkalitoplukonutlari.com için ayrılan protokol sıralarının dışında vatandaşlarla birlikte oturması dikkatlerden kaçmadı. İnşaatı süren Cemevi yetkililerinden bilgiler alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve beraberindeki parti üst düzey isimler çalışmaların hızlanması noktasında istişarelerde bulundular.

chp cekmeköy cemevi lokma 3Yoğun Pazar programının finali ise CHP Çekmeköy ilçe başkanlığında yapıldı. Burada partililere hitap eden İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, yaklaşmakta olan referandum öncesi hazırlıklarını hızla tamamladıklarını kaydetti. 424 sandıkta bütün görevlilerin hazır olduğunu ifade eden Kızıldaş, “Askıya çıkan seçmen listelerini aldık, taramalarımızı yapıyoruz. Geçen seçimlerde oyu İstanbul dışında olan yurttaşlarımızdan tespit edebildiklerimize kaydını yaşadıkları yerlere almaları konusunda gerekli uyarıları yapıyoruz” dedi.

chp cekmeköy cemevi lokma 8Sokak sokak, kapı kapı gezip vatandaşa referandumda ‘Hayır’ oyu kullanmaları için aydınlatıcı ve bilgilendirici anlatımlar yaptıklarını ifade eden Kızıldaş, “Her şeyden önce kendi inandıklarımızı vatandaşımıza anlatıyoruz. Adaletli, samimi, dürüst, içten ve gerçekçi gerekçelerimiz halkımıza gelecek için umut ışığı oluyor. İnanıyorum ki bu referandum Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yepyeni bir dönüm noktası olacak ve ülkemiz yeniden aydınlık günlere uyanacaktır” şeklinde konuştu.

chp cekmeköy cemevi lokma 91 Mart tezkeresinin TBMM’de CHP’nin diretmesi sonucu geçemediğini hatırlatan CHP İl Başkanı Cemal Canpolat, esprili bir dille yaptığı konuşmasında; “O gün bizim diretmemiz sonucu meclisten geçemeyen 1 Mart tezkeresi nasıl ki Ak Parti’ye yaradı ve 15 yıldır iktidardan gitmiyorlar ise, bu referandumdan çıkacak ‘Hayır’ sonucu da korkarım Ak Parti’ye yarayacak. Hayır sonucu başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere herkesin hayrına olacak. 16 Nisan akşamı ‘Hayır’ çıkınca hiç kimse yerinden olmayacak. Aksine herkes yerli yerinde, tarafsız bir şekilde ve hukuk devleti kuralları içinde daha etkili olacak” dedi.

chp cekmeköy cemevi lokma 10Ak Parti iktidarının 15 yılda yaptığı en iyi icraatının bu referandumla ülkedeki solcuları, gerçek milliyetçileri ve gerçek dindarları birleştirmek olduğunu ifade eden Cemal Canpolat; “Girmiş olduğumuz bu sahadan çıkmayacağız ve referandumdan sonraki ilk seçimde bu kesimlerin birliği ile iktidar olacağız” iddiasında bulundu. Referandum oylamasının partiler yarışı olmadığını kaydeden Cemal Canpolat; “Bir yanda Kuvay-i Milliye ruhu ile bu Cumhuriyeti kuran bir millet, diğer yanda milletten aldığı yetkiyi tek bir adamın saltanatına teslim etmeyi savunan bir zihniyet var. Bu bir Türkiye meselesidir ve bu mesele için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’ni seven 80 milyon tek yürek olacaktır” dedi.

chp cekmeköy cemevi lokma 7İktidarın ekonomide, dış politikada, eğitimde ve sağlıkta sınıfta kaldığını ifade eden Canpolat; “Beğenmedikleri Türkiye Cumhuriyeti’nin kendilerinden önceki yıllık büyüme ortalaması 5.1 iken Ak Parti döneminde bu oran 3.5’lere kadar düşmüş ve bu yılı da saydıklarında memleket ekonomide dibe vurmuştur. Eğitimde 8 defa değişen bir sistem ve çaldırılan sorularla çocuklarımızın geleceği ellerinden alınmıştır. Sağlık alanında reform yaptıklarını söylüyorlar lakin durum ortada. Dış politikada kavga etmediğimiz tek bir komşumuz, tek bir dost ülke kalmadı” dedi.

chp cekmeköy cemevi lokma 5CHP Parti Sözcüsü Engin Altay da yaptığı konuşmada, TBMM’de geçen Anayasa değişiklik maddeleri esnasında verdikleri mücadeleyi hatırlatarak; “Referandumdan hem de çok yüksek bir oranla ‘Hayır’ çıkacağına olan inancım tamdır. Sizler de buna inanın fakat sokakta rehavete kapılmadan halkımıza gerçekleri anlatmaya devam edin” dedi. Ak Parti iktidarının 15 yıl boyunca yapamadığı tek şeyin 80 milyon yurttaşın gönlünden Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini söküp atamaması olarak gördüğünü ifade eden Altay; “Yine Atatürk ve Cumhuriyet sayesinde bu halk yeniden şahlanacak ve kendi özüne dönecek” şeklinde konuştu.

chp cekmeköy cemevi lokma 11

chp cekmeköy cemevi lokma 4

chp cekmeköy cemevi lokma 2

chp cekmeköy cemevi lokma 1

Reklamı Geç