Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE, ŞEHİDİNİ UĞURLADI..

Hakkâri Şemdinli’de vatani görevini

Hakkâri Şemdinli’de vatani görevini yaparken bir rahatsızlığa yakalanan ve tüm çabalara rağmen dün akşam şehit olan Sinop Boyabatlı Harun Aydoğan, Yavuz Selim Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çekmeköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ümraniye şehidini uğurladı 5Hakkâri Şemdinli’de vatani görevini yaparken rahatsızlanan ve tüm çabalara rağmen dün akşam şehit olan Harun Aydoğan bugün son yolculuğuna uğurladı. Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Harun Aydoğan’ın cenazesi, helallik alınması için son kez bahcesehirkonut.com baba ocağına getirildi. Şehit için helallik alınmasının ardından cenaze aracı Yavuz Selim Camii’ne doğru yola çıktı. Yavuz Selim Camii’nde kılınan cenaze namazın ardından, Şehit Harun Aydoğan’ın naaşı askeri tören için Selimiye Kışlasına uğurlandı. Şehit Harun Aydoğan yapılan askeri törenin ardından Çekmeköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ümraniye şehidini uğurladı 3Cenaze töreninde şehidin ailesine başsağlığı dileyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Hakkâri Şemdinli’de elim bir hastalık sebebiyle rahmeti rahmana kavuşan şehidimizin makamı cennet olsun. Allah bizleri onların şefaatine nail kılsın. Kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum’’ dedi.

ümraniye şehidini uğurladı 2

ümraniye şehidini uğurladı 1

Reklamı Geç