Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 TEMMUZ GAZİSİ ERDOĞAN’A SON GÖREV..

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında kahramanca sokağa çıkarak gazi olan ve hastalığı sebebiyle vefat eden Hüseyin Erdoğan’ın, öğle namazını müteakiben Errahman Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı. Merhum, cenaze namazının ardından son yolculuğu için memleketi Artvin’e uğurlandı.

Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi Errahman Camii’nde kılınan cenaze törenine katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, hakkın rahmetine kavuşan Hüseyin Erdoğan’ın kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Cenaze namazına Başkan Hasan Can ve AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak’ın yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Errahman Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından merhum Hüseyin Erdoğan’ın cenazesi son yolculuğu için memleketi Artvin’e uğurlandı.

Reklamı Geç