Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY FİNAL OKULLARI’NDA BAHAR ŞENLİĞİ VE MEZUNİYET HEYECANI…

Sektöründe fark yaratan başarılı

Sektöründe fark yaratan başarılı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Çekmeköy Final Okulları, düzenlediği bir ‘Bahar Şenliği’ ile daha sezonun son haftalarına renk kattı. 12. sınıf mezuniyet töreninin de yapıldığı hafta sonu oldukça güzel anlar yaşandı.

Çekmeköy Final Okulları, ‘Hem yaşam, hem sınav başarısı için’ sloganıyla sektöründe güzel hizmetler sunmaya devam ediyor. Öğrencilerine yaparak-yaşayarak farkındalık kazandırmayı ilke edinen Çekmeköy Final Okulları; çocuklar ve ailelerinin katılımıyla son derece renkli bir organizasyona daha imza attı.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen ‘Bahar Şenliği’ Çekmeköy Final Okulları bahçesinde yoğun katılımla gerçekleşti. “Bahar Şenliği “renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte; katılımcıların ürünlerini sergilediği stantlar ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görürken, animasyon, palyaço etkinlikleri ve sürpriz hediye-lerle çocuklar da eğlenceli vakit geçirdi.

Öğrencilerin de velilerin de son derece keyifli bir gün yaşadığı Bahar Şenliği hakkında gazetemize değerlendirmede bulunan Çekmeköy Final Okulları Genel Müdürü Süleyman Demirel, “Her geçen yıl daha da büyüyen ve gelişen bir aile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şenliğimize ilgi gösteren, destek veren ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

MEZUNİYET TÖRENİNDE COŞKU VE HAYACAN BİRARADA..

Her dönem sonunda; yetiştirdiği gencecik fidanları mezun edip eğitim hayatının farklı yollarına uğurlayan Çekmeköy Final Okulları’nda geçtiğimiz hafta sonu 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyet sevinci yaşandı. Mezuniyet belgelerini Final Okulları’nın tecrübeli öğretmenlerinden alan gençlerin coşku ve heyecanı görülmeye değerdi. Onuncu Yıl Marşı ile sahnede final yapıp kep fırlatan öğrencilere hocalarından birbirinden değerli öğütler verildi.

Mezun olan öğrenciler kadar velileri ve okul yöneticileri ile öğretmenlerin de heyecanlı oldukları gözlendi. Oğlu Ahmet Furkan Demirel’in de mezuniyet belgesi aldığı tören sonunda öğrenciler ile velilere seslenen Çekmeköy Final Okulları Genel Müdürü Süleyman Demirel, “Gençlerimizin ülkemiz için yararlı işler yapacağına olan güvenim sonsuz. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve okul idaresine sonsuz şükranlarımı iletiyorum” dedi.

Reklamı Geç