Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RİZELİLER ÜMRANİYE’DE İFTARDA BULUŞTU..

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı,

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı, Ramazan ayı boyunca her akşam ilçedeki hemşehrileri iftarda bir araya getirmeye devam ediyor. Hemşehri iftarlarının bu akşamki konuğu Ümraniye’deki Rizeliler oldu.

Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün Kur’an tilaveti ile başlayan programa: Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye Rizeliler Derneği Başkanı Necmettin Birinci ve Belediye Meclis Üyesi İlyas Çelik katıldı.

Ümraniye Rizeliler Derneği Başkanı Necmettin Birinci programda birer selamlama konuşması gerçekleştirdikten sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş ise; belediyenin Ramazan ayında yapacağı faaliyetlerden bahsederek, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi duasında bulundu.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu: “Ramazan-ı Şerif’in üçüncü günündeyiz. Rabbim sonunu da görmeyi nasip etsin. Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum”  dedi.

Reklamı Geç