Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKBİAD, İŞ DÜNYASINI BİRLEŞTİREREK TOPLUMSAL KALKINMAYI HEDEFLİYOR..

Bölgemizin önde gelen işadamlarından

Bölgemizin önde gelen işadamlarından Yücel Yalçınkaya’nın kurucusu olduğu Çekmeköy Anadolu Birleştirici İşdünyası Derneği, resmi kuruluşunun ardından ilk duyurusunu yerel basın aracılığı ile yaptı. Kısa adı ÇEKBİAD olan yeni derneğin toplumsal birlikteliği hedeflediğini kaydeden Yücel Yalçınkaya, iş dünyasının da bu birliktelikle ticari ilişkilerini geliştireceğini ve ekonomik kalkınma oluşacağını açıkladı.

Tanınmış işadamlarından Ordulu Müteahhit ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Yücel Yalçınkaya ile bir grup yakın arkadaşının kurmuş olduğu Çekmeköy Anadolu Birleştirici İşdünyası Derneği ÇEKBİAD, tamamladığı resmi kuruluşunun ardından ilk kamuoyu bilgilendirmesini yaptı. Yeni derneğin ilk buluşmasını Can Kebap’taki akşam yemeğinde yerel basınla yaparak duyuru anlamında bölge kamuoyuna önemli mesajlar veren ÇEKBİAD Kurucusu Yücel Yalçınkaya, Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olduğu Türkiye’nin en büyük 10 STK’sından biri olan BİRKONFED’in benzer modelini önce Çekmeköy’de ardından İstanbul ve bütün Türkiye’de yaygınlaştırma hedefinde olduklarını ifade etti.

250 bin nüfuslu Çekmeköy’de bugüne kadar sosyal ve kültürel dernekler başta olmak üzere çok sayıda hemşeri ve sektörel derneğin kuruculuğunu yapan Yücel Yalçınkaya, ÇEKBİAD’in tüm sivil toplum kuruluşlarına açık olduğunu ve her kesimden herkesle yakın diyalog içinde bölgesel ve toplumsal kalkınmaya önem vereceğini söyledi. ÇEKBİAD’in yönetim kadrosunu üyelerinden oluşturacağını ve vizyon anlamında alışılagelmişin dışında çok farklı bir duruş sergileyeceğini söyleyen Yalçınkaya; “Kurumsal açıdan yarış içinde değil, toplumsal manada bölgesine duyarlı bir dernek olacağız. Bu anlamda da herkesin görüş, öneri ve fikirlerine açık olacağız. ÇEKBİAD, her anlamda katılımcı bir sivil toplum kuruluşu olacak” dedi.

Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacakları gibi tüm siyasi düşüncelere eşit mesafede olacaklarını da kaydeden Yücel Yalçınkaya, “Herkesin gönlünde bir düşüncesi elbette olacak ancak bu dernek çatısı altındaki her birey saygı çerçevesinde işini yapacak. Bu noktada tüm siyasetçilere, diğer STK’lara ve iş dünyasına bütün kapılarımızı ardına kadar açık. Henüz kuruluşunu yeni tamamlamış olmasına rağmen derneğimize olağanüstü bir ilgi ve teveccüh var. Herkesin yanımızda yer almak için çaba göstermesi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bize gösteriyor ve bizi daha da motive ediyor” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç