Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

18 PROJENİN 8’İ AÇILDI, 10 TANESİ SON AŞAMADA..

Ümraniye, Ümraniye Belediyesi’nin 2020

Ümraniye, Ümraniye Belediyesi’nin 2020 yılında hayata geçirdiği projelerle adeta şantiyeye döndü. İlçede uygulamaya konulan 18 projenin 8’i bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulurken, kalan 10 projede ise son aşamalara gelindi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen Ümraniye Belediyesi, hem salgınla mücadelesini sürdürdü hem de çok sayıda projeye imza attı. Ümraniye Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde ilçede 2020 yılında yarı olimpik yüzme havuzu projelerinden okul ve cami projelerine, zemin altı katlı otopark projesinden onkoloji ek hizmet binası yapımına kadar 18 projeyi uygulamaya koydu.

Projeler kısa sürede bitirildi

Yıl boyunca çalışmalarını aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, bir çok projeyi tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. O projelerden Topağacı Mahallesi Beytullah Eroğlu Yüzme Havuzu, Ümraniye Millet Bahçesi Spor Tesisi, Kentsel Dönüşüm İletişim Ofisi, Esenkent Mahallesi Sait Kayalar Camii ile makine ikmal garaj yerinin de aralarında bulunduğu 8 proje kısa sürede tamamlandı.

Bunların yanında Huzur Can Gür İlkokulu, Parseller ve Atakent Mahallesi yarı olimpik yüzme havuzları, onkoloji ek hizmet binası, belediye önü zemin altı katlı otopark gibi 10 projede ise önemli mesafe kat edilerek son aşamalara gelindi.

Ümraniye’de bu projeler tüm hızı ile sürerken ilçede asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmaları da yoğun bir şekilde devam etti. Ümraniye’de sokak asfaltlamalarında 14 bin 127 ton asfalt kullanılırken, bunun dışında bozuk yollara yönelik yapılan çalışmalarda 8 bin 156 ton asfalt kullanıldı. Bu süreçte altyapı çalışmalarında 5 bin 657 metre yağmur suyu kanalı imalatı ve bin 454 metre yağmur suyu kanalı tamiratı gerçekleştirildi. Vatandaşların sıklıkla kullandığı kaldırımlara yönelik çalışmalar da yapan belediye ekipleri, 11 bin 864 metre kare yeni tretuvar çalışması, Ümraniye genelinde de 24 bin 884 metre kare tretuvar onarımı yaptı.

Reklamı Geç