Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1877 ALEMDAĞSPOR ÇEKMEKÖY’ÜN İLGİSİNİ VE DESTEĞİNİ BEKLİYOR…

Çekmeköy’e 3. Lig gururu

Çekmeköy’e 3. Lig gururu yaşatan 1877 Alemdağspor, bir yandan yeni sezonun hazırlıklarını yaparken diğer yandan da ilçe kamuoyunu sporda buluşturmak için mücadele veriyor. Bu noktada yerel basına önemli görevler düştüğünü ifade eden Alemdağspor Kulüp yöneticileri, ilçede görev yapan yerel medya temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelip Çekmeköy’de spor bilincinin yaygınlaşması hususunda birlikte hareket etme kararı aldı. Yerel basın aracılığı ile tüm Çekmeköy halkına maddi manevi Alemdağspor’a ilgi gösterip sahip çıkması çağrısında bulunan kulüp yöneticileri, “Başarı büyüdükçe görev ve sorumluluklar da büyüyor ve bu sorumlulukları birlikte olursak daha rahat yerine getirebiliriz ve ilçemizi sporda ileriye taşıyabiliriz” dediler.

Geçtiğimiz sezon tarihi bir başarıya imza atarak Çekmeköy’ün yüzünü güldüren 1877 Alemdağspor, 3. Lige çıkmaya hak kazanmıştı. Bugünlerde 3. Lig hazırlıkları için bir yandan transferler diğer yandan alt yapı ve saha çalışmaları ile ilgilenen kulüp yöneticileri bir yandan da kulübe maddi, manevi destek toplama çalışmaları yapıyorlar. Kulüp Başkanı Cihan Baltacıoğlu ve kulüp yönetiminden Cüneyt Ilgın, Ercan Düz ve Alper Atay bölge yerel basın mensupları ile bir araya gelip ilçe kamuoyunun dikkatine çekecek projelere bundan sonra birlikte imza atma kararı aldılar.

3. Lig’te mücadele verecek olan kulübün bu sezon masraflarının daha da artacağını bunun için daha büyük maddi desteğe ihtiyaçları olacağını ifade eden Yönetici Ercan Düz, “Alemdağspor tüm Çekmeköy’ün ortak paydası ve Türkiye’deki en önemli temsilcisidir artık. Çekmeköy’ün bu kulübe sahip çıkması, maddi, manevi destek olması ilçemizin yüzünü ağartacak ve başarıya giden yolda herkesi ortak paydada buluşturacaktır. Çekmeköylü olma bilinci futbol sayesinde ve Alemdağspor’la daha güçlü tesis edilebilir” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü, bu noktada kombine bilet satışlarının başladığını ve reklam vermek isteyen herkese çağrıda bulunan Başkan Cihan Baltacıoğlu, statta tüm sene kalacak olan bir reklam çalışmasının 7500 TL’den başladığını ve reklamın büyüklüğüne göre artacağını, kombine biletlerin 200 TL olduğunu belirterek, 1877 Alemdağspor’a gönül verenlerin arasına katılmalarını rica etti. Yerel basın mensupları da ilçe kamuoyunu bilgilendirici ve bilinçlendirici haber ve yayınlarıyla kulübe destek sözü verdiler…

Reklamı Geç