Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ ERKENDEN KUTLADILAR..

19 Ekim Muhtarlar Günü’nü

19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bu yıl erkenden kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir, Ümraniye ve Sancaktepe ilçe örgütleri, kahvaltıda biraraya geldikleri mahalle muhtarlarıyla, hizmet ve yatırım programlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Her yıl kutlanmaya başlanan 19 Ekim Muhtar Günü öncesi erken davranan CHP Ataşehir, Ümraniye ve Sancaktepe ilçe örgütleri, muhtarları kahvaltı programlarında ağırladı. Ataşehir’de 17 mahalle muhtarı ile kahvaltıda buluşan CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yöneticileri, yerel basın mensuplarının da yaklaşan 21 Ekim Gazeteciler Bayramı’nı kutlamayı unutmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu’nun 2. yüzyıla çağrı bildirgesini anlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, muhtarından sivil toplum kuruluşuna, esnafından, sanayici, işadamı ve bilim insanına kadar toplumun her kesimi ile daha yakın temas ve diyalog içerisinde olmaya devam edeceklerini kaydetti. Bu anlamda muhtarlar ile de sürekli yakın temas içerisinde olduklarını ifade eden Yalçın, “Siz muhtarlarımızın gelen her türlü talep, istek ve öneri bizler için kıymetli” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın, Muhtarlar Günü buluşmasına İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya ve ilçe yöneticileri ile meclis üyelerinin yanı sıra; İBB Muhtarlar ve Gıda Daire Başkanı Ahmet Atalık, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve 37 mahalle muhtarı katıldı. Programda muhtarlara hitap eden CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, “Yerel demokrasimizin en güçlü temeli siz muhtarlarımız bizim çok önemli. Sizler Ümraniye’nin her bir köşesindeki vatandaşımızın sesi ve bizlere ulaşması için aracısınız. Sizlerden gelen vatandaş taleplerini çözüme kavuşturmak da bizlerin görevi. İlçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve büyükşehir yetkililerimizle birlikte muhtarlarımızla birarada, yakın temasta olmaya devam edeceğiz” dedi.    

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı da, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesi ile ilçedeki 19 mahalle muhtarı ile kahvaltıda buluştu. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın, “Siz muhtarlarımızla sıkça biraraya geliyoruz. Çünkü muhtarlarımız halkın en yakın kapısı. Mahallelerimizin her türlü derdi ve sorununu en iyi bilen kurumlar sizlersiniz. Onun için sizlerden gelebilecek talepler çok daha önem taşıyor. Bizler, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da siz muhtarlarımızla sürekli temas ve yakın diyalog içerisinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç