Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2. Y.Y. ÇAĞRI BEYANNAMESİ, ÖBEK ÖRGÜTLENMESİ, 3.600 EK GÖSTERGE…

Örgüt toplantısını; ikinci yüzyıla

Örgüt toplantısını; ikinci yüzyıla çağrı beyannamesi, öbek örgütlenmesi, 3.600 ek gösterge ve saha çalışmaları üzerine gerçekleştiren CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, coşkusuyla heyecanının yüksek olduğunu gösterdi.

Pandemi nedeniyle bu yıl gecikmeli yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı örgüt toplantısı, partililerin yoğun ilgisi altında coşkulu geçti. Gençlikten kadın kollarına, mahalle temsilcilerinden tüm kademelerine kadar ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililerin katıldığı toplantı Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda yapıldı. CHP’nin ikinci yüzyıla çağrı beyannamesi, öbek örgütlenmesi, 3.600 ek gösterge ve saha çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda partililere hitap eden İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, geçtiğimiz yerel seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki ilk genel seçimde iktidara geleceklerini kaydetti.

Yurdun dört bir yanında olduğu gibi İstanbul’un tüm ilçelerinde ve Çekmeköy’de halkın millet ittifakına karşı çok yoğun bir ilgi ve teveccühü oluştuğunu kaydeden Başkan Kızıldaş, “Memleketin hali ortada. Piyasalar almış başını gidiyor. Halkımızın alım gücü her geçen gün daha da düşerken iktidar giderayak cebini doldurmanın ve birilerini daha da zengin etmenin peşinde. Milletimiz tüm bu olan bitenleri artık görmenin ötesinde bizatihi yaşıyor ve perişan bir halde gelecek ilk seçimleri bekliyor. Gittiğiniz her yerde vatandaşımıza partimizin programını ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun uçurumdan yuvarlanmakta olan ülkemizi düzlüğe çıkarmak için planladığı projelerini anlatın” şeklinde seslendi.

Partililerin çalışmalara ilişkin görüş, öneri ve düşüncelerini dile getirdiği toplantıda parti içi tüm konular ele alınarak müzakere edildi.

Reklamı Geç