Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2017 ROBOTİK YARIŞMASI TÜRKİYE ŞAMPİYONU İSTANBUL AVRUPA SINAV KOLEJİ

Avrupa Sınav Koleji Eurobotics

Avrupa Sınav Koleji Eurobotics takımı, Fikret Yüksel Vakfı’nın First Robotics Competitions (FRC)’nin Turkish Off-Season Turnuvası’nda birinci olarak Türkiye şampiyonu oldu ve önümüzdeki yıl Amerika’da düzenlenecek yarışmada ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Fikret Yüksel Vakfı’nın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği First Robotics Competitions (FRC)’nin Turkish Off-Season Turnuvası’na Türkiye genelinde 54 seçkin lise katıldı. İstanbul Ataşehir Ülker Sports Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen yarışma 3 gün sürdü. Yarışmaya katılan liseli gençler en iyi olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmaya bu yıl ikinci kez katılan Avrupa Sınav Koleji öğrencileri 54 okul arasından ilk 8’e kalmayı başardılar.

Büyük bir mücadeleyle geçen final müsabakalarında rakiplerini geride bırakan Avrupa Sınav Koleji Eurobotics takımı tarihinde ilk kez Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Bilim, teknoloji, inovasyon ve mühendislik alanında 2018 yılında Amerika’da düzenlenecek yarışmada ülkemizi temsil edecek Avrupa Sınav Koleji Eurobotics takımına başarılar diliyoruz.

Reklamı Geç