Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2021’İN EN ANLAMLI KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ..

Geçtiğimiz 2021 yılının en

Geçtiğimiz 2021 yılının en anlamlı yardımlaşma kampanyasına imza atan Çekmeköy Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, “Bir yardım eli de senden” diyerek kurduğu dayanışma köprüsüyle on binlerce liralık maddi destek sağladı. Büyük ilgi gören kampanyada panoya asılan ihtiyaç zarfları yardımseverler tarafından kısa sürede bitirildi. Bazı çocukların kumbaralarındaki bozuk paralarını göndererek destek verdiği kampanya şimdilik mutlu sona erdi ancak Muhtar Çelik, yeni ihtiyaçlar olması halinde önümüzdeki süreçte de farklı şekillerde bunun devam edebileceğini açıkladı.

Mahallesinde zor şartlar altında yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarla hayırseverler arasında her zaman köprü olan Çekmeköy Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, sosyal dayanışma yöntemini geçtiğimiz 2021 yılında bambaşka bir boyuta taşıdı. Muhtarlığa astığı panoya iliştirilen renkli zarflar içerisinde yazılı ihtiyaçları “Bir Yardım Eli De Senden!” diyerek hayırseverlerin çözümüne sunan Muhtar Çelik’in herkese örnek nitelikteki bu yeni yöntemi kısa sürede büyük ilgi gördü. Hayırsever iş insanları, bölgenin esnafı ve maddi durumu iyi bir çok vatandaş muhtarlığa gelerek birer, ikişer zarflar çekip içerisindeki ihtiyaçları ailelere ulaştırdı. Bazı ailelerin çocukları kumbaralarındaki bozuk paraları göndererek bu anlamlı kampanyaya anlam kattı. On binlerce liralık maddi destek sağlanan kampanya sürecinde ekonomik durumu iyi olmayan onlarca ailenin günlük ihtiyacı karşılandı. Mutfak giderlerinden yakacağa, giyimden öğrenci ihtiyaçlarına kadar bir çok yardım tek tek sahiplerine ulaştırıldı.

Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmada sınır tanımayan Muhtar Engin Çelik, bu yöntemle kendilerinin zaman zaman yetişmekte zorlandıkları noktada hayırseverlerin bizzat katılımıyla yardımlaşma köprüsünü daha da güçlendirdiklerini söyledi. “Bir Yardım Eli de Senden!” diyerek başlattığımız bu yeni projemize el uzatan, destek olan bütün komşularımıza çok teşekkür ediyorum” diye seslenen Muhtar Çelik, “İş insanlarımızdan esnaflarımıza, hayırsever komşularımız sayesinde yine ihtiyaç sahibi komşularımızın bir nebze olsun yüzünü güldürebildik ise ne mutlu bizlere. Bazı çocuklarımız kumbaralarındaki bozuk paralarını göndererek bir zarfın içindeki ihtiyaçların giderilmesine destek verdi. Bir zarf açarak, gerçek ihtiyaç sahibi bir veya birkaç ailemizi mutlu eden herkesten Allah razı olsun…” dedi.

Muhtar Engin Çelik, yeni ihtiyaçların oluşması ve taleplerin artması halinde önümüzdeki günlerde kampanyanın farklı boyutlarda devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Reklamı Geç