Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

21 MAHALLEDE MUHTAR, ESNAF, STK VE VATANDAŞLA BULUŞTULAR..

Genel başkan yardımcıları, milletvekilleri,

Genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, parti kurmayları ve ilçe teşkilatıyla Çekmeköy’de 21 mahalle muhtarlığı, esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri yaparak halkla buluşan İYİ Parti, ‘Anlat İstanbul’ programı kapsamında adeta çıkarma yaptı. Günün finalinde konuşan partinin önde gelen ismi Yavuz Ağıralioğlu, “Ülkeyi batırıp bitirdikleri bir ortamda seçimi kazanamaz isek bu iktidarın becerisi değil, bizim beceriksizliğimizdir” dedi.

İYİ Parti’nin ‘Anlat İstanbul’ programı kapsamında 39 ilçede devam eden saha çalışmaları bugün Çekmeköy’de gerçekleşti. Milletvekilleri Yavuz Ağıralioğlu, Hüseyin Örs, Hayrettin Nuhoğlu ve Ümit Beyaz, parti kurucuları ve ilçe teşkilatıyla birlikte 21 mahallede muhtarlar, esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri yaparak halkla buluşan İYİ Parti, gövde gösterisi yaptı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Meclis Üyeleri Bora Kılıç ve Adnan Üke, ilçe yöneticileri ve kadın ile gençlik kollarının tam kadro eşlik ettiği saha çalışmaları tüm mahallelerde eşzamanlı olarak gerçekleşti. Genel başkan yardımcıları ve parti kurucularının da katıldığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşın ortak şikayeti yükseldikçe yükselen elektrik faturaları oldu. İYİ Parti’li yetkililere dert yanan esnaf, her geçen gün artan ekonomik yükün artık çekilmez hale geldiğini söyledi.

Akaryakıt ve elektrik zamlarının geri alınmasını isteyen esnaf ve vatandaşlar, “Sattığımız malı yerine koyamıyoruz, alım gücü zaten düşük. İş yapamaz olduk, yeter artık” diye dert yandı. Vatandaşların dertlerini dinleyin İYİ partililer çözüm önerileri konusunda da vatandaşlardan bilgi aldı. Hamidiye’den Hüseyinli’ye, Reşadiye’den Taşdelen, Kirazlıdere, Çatalmeşe, Mehmet Akif ve Merkez Mahallesi’ne kadar tüm mahalle muhtarlarını da ziyaret eden İYİ Parti’liler, muhtarlardan da bilgiler aldılar.

Günün finalinde ise tüm ekipler akşam yemeğinde buluşarak değerlendirmelerde bulundular. Son derece verimli bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Vatandaşımız dertli ve sıkıntılı. Bugün de hep birlikte bir kez daha gördüğümüz gibi milletimiz bir çare ve çıkış yolu arıyor. Bizler milletin yanında ve milletle içiçe olduğumuz sürece beklenen değişim ve çıkış yolu bulunacaktır” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da yaptığı konuşmada; “Karşımızda hiçbir hedefini tutturamamış başarısız bir iktidar var. Ekonomide, dış politikada, enflasyonda, pahalılıkta velhasıl her alanda başarısız sonuçlar ortada. Milleti yoksul ve perişan hale getirmiş bu iktidar hala oy alabiliyorsa bu bizlerin beceriksizliğidir. Halbuki bunların, bırakın oy almayı sokağa bile çıkamamaları gerekiyor. Bizler muhalefet olarak, böyle bir ortamda halk nazarında kurtarıcı kahramanlar olarak alkışlanmalıyız. İşte tüm bunların gerçekleşmesi için çok ama çok çalışmalıyız. Gece, gündüz demeden halka gitmeli, milletle bütünleşmeliyiz. Ülkeyi batırıp bitirdikleri bir ortamda seçimi kazanamaz isek bu iktidarın becerisi değil, bizim beceriksizliğimizdir” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç