Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYEDAŞ YENİ YILDA HİZMET VE YATIRIMLARA HIZ VERDİ..

AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’nda

AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’nda kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında Aralık ve Ocak aylarında da bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

AYEDAŞ, elektrik dağıtımı hizmeti sağladığı İstanbul Anadolu Yakası’nda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da Aralık ayında 14148 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 209 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 108 elektrik panosu ve 27 trafo merkezini elden geçirdi. Ayrıca 177 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.

AYEDAŞ, son iki ayda yeni yatırımlara da hız verdi. İstanbul Anadolu Yakası’na 23,7 kilometrelik yeni kablo döşeyen AYEDAŞ ekipleri, 34,7 kilometrelik kabloyu da yer altına aldı. Kentte, 1438 yeni aydınlatma armatürünün montajı ve 7 kilometrelik deniz kablosu tesisi yapımı tamamlandı. AYEDAŞ’ın İstanbul Anadolu Yakası’ndaki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

Reklamı Geç