Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

27. ULUSLARARASI KÂTİBİM FESTİVALİ SONA ERDİ..

Üç gün boyunca devam

Üç gün boyunca devam eden 27. Uluslararası Kâtibim Festivali birbirinden eğlenceli etkinlerle son buldu. Üsküdarlıların doyasıya eğlendiği festival son gününde Üsküdar’a yakışır bir final yaptı.

Üsküdar’da düzenlenen Kız Kulesi Yüzme Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yüzme yarışına katılan sporcular birbirleriyle kıyasıya yarıştı. 27’inci Kâtibim Festivali kapsamında yapılan Kız Kulesi yüzme yarışına sporcuların ilgisi yoğun oldu. Yüzme yarışına katılan 350 sporcudan birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye 3 bin, dördüncüye 2 bin, beşinciye bin lira para ödülü verildi. Yüzme yarışlarını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen beraber izledi.

Başlangıç sireni çalan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: “Bu yıl 27’ncisini düzenliyoruz Kâtibim Festivali’nin. Bizim festivalimizde sanat adına, kültür adına gençlere yönelik, çocuklara yönelik her türlü aktivite var. Bu festivalin en önemli aktivelerinden bir tanesi de Kız Kulesi yüzme yarışlardır. Yarışmalarımıza her sene ilgi alaka artarak devam ediyor. Bu sene 350 sporcumuz katıldı. 15 yaşından 65 yaşına kadar her yaştan insanlar var. Ve gördüğünüz gibi inanılmaz bir tablo. Sahilden kız pendikarsa.com kulesine kulaç atarak ulaşıyorlar. Harika bir yarış ve yabancı ülkelerden de katılanlar var. Şimdi de dereceye girenleri ödüllendireceğiz. Birinciye 5 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye 3 bin, dördüncüye 2 bin, beşinciye bin lira olmak üzere ödüllendireceğiz. Ben sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Üsküdar’da müzik ziyafeti: Kâtibim Festivali’nin son gününde festival alanında sahneye önce Karmate çıktı. Karmate’nin söylediği şarkılarda alanı dolduran Üsküdarlılar gönüllerince eğlendi. Ardından sahneye çıkan sevilen sanatçı Kubat hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Festivalde sahne alan sanatçılara çiçek takdim etti.

Reklamı Geç