Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARADEMİR; “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YOLUNDA BİR NEFER OLACAĞIM..”

Çekmeköy’ün başarılı genç işadamı

Çekmeköy’ün başarılı genç işadamı Bekir Karademir, “Hizmet ve yatırımların artarak devam etmesi için ben de görev ve sorumluluk almaya varım” diyerek Ak Parti’den belediye meclis üyeliğine adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru takvim işlerken; partilerde meclis üyelikleri için aday adaylığı başvuruları hızla devam ediyor. Her seçim olduğu gibi bu dönem de başvuruların rekor seviyeye ulaştığı Ak Parti’nin Çekmeköy ilçesinde de müracaatlar artarak devam ediyor. Belediye meclis üyeliği aday adayı başvuruları arasında ‘başarılı genç işadamı’ kimliği ile dikkatleri toplayan Bekir Karademir, “Çekmeköy’de hizmet ve yatırımların artarak devam etmesi yolunda görev ve sorumluluk almam gerektiğine inandığım için adayım” dedi.

Halen yönetiminde görev aldığı Ak Parti Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Bural ile birlikte İlçe Başkanı Salih Kırıcı’ya başvuru evraklarını teslim eden Bekir Karademir, “Ülkemizin ve milletimizin selameti için gecesini gündüzüne katan Ak Parti’li kadroların bir neferi olarak çıkmış olduğum bu yeni hizmet yolunda Rabbim başarılarımızı daim eylesin” dedi. Gençlerin siyasette daha fazla aktif görev almasını ülkemizin geleceği için umut verici olduğunu kaydeden İlçe Başkanı Salih Kırıcı da Bekir Karademir’e aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Adaylığı hakkında www.yerelgazete.com.tr ye değerlendirmelerde bulunan Bekir Karademir; “1995 yılından bugüne ikamet ettiğim, ticaret yaptığım ve her bir sokağını karış karış bildiğim Çekmeköy’ümüzün gelişmişlik oranının daha üst seviyelere taşınması yolunda hizmet ve yatırımların artması için çalışacak ekibin bir neferi olmak benim için onur ve gurur kaynağıdır” dedi.

Bekir Karademir; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret buyurduğu ‘gönül belediyeciliği’nin ülkemiz ve İstanbul’umuzun her yerinde olduğu gibi Çekmeköy’ümüzde de hayat bulması için üzerime düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek için ekip arkadaşlarımla birlikte mücadele vereceğim. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da sahalardan hiç kopmadan, kapı kapı dolaşıp 7’den 70’e tüm Çekmeköy halkımıza Ak Parti’mizin seçim manifestosunu anlatacağım. Gelecek daha güzel günleri hep birlikte inşa edip milletimizin huzur ve refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha güzel bir Çekmeköy için hizmet veren partimizin başarı oranını yükseltecek ekiple birlikte durmak yol yola devam” şeklinde konuştu.

BEKİR KARADEMİR KİMDİR?..

1993 doğumlu olan Bekir Karademir aslen Çorum Alaca’lı olup 1995 yılından bugüne Çekmeköy’de ikamet etmektedir. Genç ve başarılı işadamı kimliği ile bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Karademir, bir yandan eğitim hayatını sürdürürken diğer yandan da yönetim kurulu başkanı olduğu Teknik Yapı markasıyla inşaat sektöründe hizmet veriyor. Teknik Yapı olarak Çekmeköy’de bir çok başarılı projeye imza atan Bekir Karademir, 2014 yılında siyaset yaşamına başladığı Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde etkin görevler üstlendi. Karademir, ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürürken belediye meclis üyeliği aday adaylığı için kolları sıvadı ve yeni bir yola başlangıç yaptı. Karademir, evli ve 1 çocuk babası.

Reklamı Geç