Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3. ANADOLU’NUN KADIN GÜCÜ YARIŞMASI KADIN ÜRETİCİLERİ ÇAĞIRIYOR..

Kadın üreticileri ve tasarımcıları

Kadın üreticileri ve tasarımcıları desteklemek amacıyla düzenlenen Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması bu yıl üçüncü kez ‘’Şans’’ temasıyla düzenleniyor.

Kültürel Mirası Yaşatmak için Kadın Kooperatifleri ile İş birliği: Yarışmanın bu yılki önemli özelliklerinden biri de bölgesel kadın üretimini desteklemek için kadın kooperatifleri ile yapılan iş birliği. Müze mağazalarındaki ürün ihtiyaçlarının bölgesel kaynaklarla iş birliği içerisinde çözülmesi amacıyla kadın kooperatifleri ile bağlantı kuruluyor. Böylece, kadın kooperatiflerindeki kadın emeğinin doğru hedef kitleyle buluşturulması hedefleniyor. Geleneksel motifleri ve kültürel değerleri modernize ederek günümüze taşıyan ürünlere dönüştürmeyi teşvik etmek amacıyla 5 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanından kadın tasarımcı ve üreticiler 5 ayrı kategoride yarışacak.

Takı, Tekstil, Ev & Dekorasyon, Kahve Seti kategorilerinde satışa sunulmaya hazır ürünler yarışırken; illüstrasyon kategorisinde yaratıcı çizgiler arasından seçim yapılacak. Yarışma, www.anadolununkadingucu.com adresi üzerinden 30  Nisan  2021’ekadar başvuruları kabul ediyor. Jüri, 5 kategoride finalistler arasında değerlendirme yaptıktan sonra her kategorinin birinci sonuçları Haziran  2021tarihinde açıklanacak. Birincilere 10 bin TL ön alım garantisi veren yarışmada, yerel kalkınmayı desteklemek amacıyla; bölgedeki kadın üreticiler ilgili müze mağazalarının tedarikçi listesine de alınacaklar.

Reklamı Geç