Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 BİN ÇOCUK YAZ SPOR OKULU SERTİFİKASI ALDI..

Çekmeköy Belediyesi Yaz Spor

Çekmeköy Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören 3 bin çocuğa eğitim sertifikası verildi.

Çekmeköy Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün 10 farklı branşta başlattığı yaz spor okullarında hem eğlenen hem de öğrenen binlerce çocuk, eğitim sertifikalarını Çekmeköy Belediyesi Bahçesi’nde düzenlenen törenle aldı. Birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı törene; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Gençlik Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, öğrenci velileri ve genç sporcular katıldı.

Spor okullarına muhteşem final töreni

Binlerce çocuğun eğitim aldığı kurslar sonunda tüm öğrencilere sertifikaları verildi. Çekmeköy Belediyesi Bahçesinde düzenlenen programda çocuklar aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi. Programın düzenlendiği alanda; tırmanma duvarı, ayak tenisi, futbol, badminton, mini voleybol, karate, bisiklet, mini golf, resim, ebru yapımı, filoggrafi, yüz boyama, el sanatları çerçeve ve sepet yapımı, robotik kodlama gibi çeşitli etkinlik alanları kuruldu.

Çekmeköylü çocukların yaz ayını güzel bir şekilde geçirmesi için dolu dolu bir program yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Öncelikle Gençlik ve Spor Bakanımıza ve İl Gençlik ve Spor Müdürümüze teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya verdikleri destek hem bizler hem de toplumumuz için çok önemli. Çocuklarımızın boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmeleri için bu kursları açtık. Kurslarımızdan tüm ilçe halkının faydalanabilmesi için çeşitli mahallelerimize dağılım yapıldı. Çocukların çok eğlendiği, eğlenirken de birçok şey öğrendiği güzel bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum.Bu programda emeği geçen ekiplerimize, yaz aylarında burada zamanını geçiren gençlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Gençler için ne yaparsanız kazanan hep topum olur. Çünkü onlar bu milletin geleceği. Bu gençlerimiz ilerde vatana millete hayırlı evlatlar olacaklar. İnşallah önümüzde ki yılda burada çocuklarımızı ve sizleri ağırlarız” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Gençlik Spor İl Müdürü Rof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan program sonunda öğrencilere sertifikalarını verdiler. Çocuklar etkinlik alanında doyasıya eğlendiler.

Reklamı Geç