Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3. GÜNÜNDEKİ ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NE CHP ÜMRANİYE DE KATILDI..

CHP Genel Başkanı Kemal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı Adalet Yürüyüşü bugün 3. gününde. Her gün çeşitli ilçelerin destek verdiği yürüyüş eylemine bugün CHP Ümraniye İlçe Örgütü tam kadro katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü, 3. günde devam ediyor. Sabah basın açıklamasının ardından kendisine destek için gelen ilçe teşkilatları ve partililer ile birlikte yola devam eden Kılıçdaroğlu Ankara’yı çıktı. Her gün çeşitli ilçelerin eyleme destek verdiği yürüyüşte bugün CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda Ümraniyeli partili de yer aldı “Adalet için Ümraniye yanınızda” pankartlarıyla yürüyüşe katılan CHP yönetimi, gün boyu yürüyüşe devam edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu sabah saatlerinde yaptığı açıklamada; “Değerli basın mensupları, bugün adalet yürüyüşümüzün 3. Günü. Yine büyük bir azim ve kararlılıkla adalet için yürüyeceğiz. Değişik kesimlerden özellikle iktidar kanadından eleştiriler geliyor, eleştirileri de saygıyla karşılıyoruz. Eğer bizim yürüyüşümüz onları rahatsız ediyorsa bu da bizim amacımıza hizmet ediyor. En azından amacımızı gerçekleştirmek için duyarsız vicdanlar duyarlı hale gelir. Dün bir haber aldım, sizler de haberi aldınız. Kavurmacı’nın tekrar tutuklanması için karar çıktığı söylendi. Bu kararı doğru bulmadığımı ifade etmek isterim. Yargıda çifte standart olmamalı, asıl olan tutuksuz yargılamadır. Zaman zaman eleştirdik, zaman zaman yargının bu tür kararlarının doğru olmadığını, çifte standart yarattığını ve toplumu ayrıştığını ifade ettik. Ben kesin mahkûmiyet kararı çıkmadığı sürece insanların tutuklanmalarını doğru bulmuyorum. Hepinize teşekkür ederim değerli arkadaşlarım” dedi.

Reklamı Geç