Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 KASIM’IN 15. YIL DÖNÜMÜ ÜSKÜDAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI..

Ak Parti’nin iktidara gelişinin

Ak Parti’nin iktidara gelişinin 15. yıldönümü Üsküdar’da düzenlenen coşkulu bir programla kutlandı. Üsküdar Belediyesi Çavuşdere Spor Sarayı’ndaki kutlamalara partinin önde gelen isimlerinin yanı sıra vatandaşlardan yoğun katılım vardı.

Ak Parti’nin iktidara gelişinin 15. yıl kutlamalarına; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Milletvekili Hayati Yazıcı, İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Mehmet Ali Pulcu ve Metin Külünk, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Ak Parti MYK İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Ak Parti Gençlik Kolları, Ak Parti Kadın Kolları ve STK üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ile açılan etkinlikte, 15 Temmuz şehitlerimiz ve 2 gün önce Hakkari’dehayatını kaybeden aziz şehirlerimiz için Fatiha ve şiir okundu. Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden kutlamalar, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile devam etti. Ak Parti’nin Türkiye’de 15 yıl boyunca gerçekleştirdiği kalkınma hareketleri ve dervimsel yeniliklerin bir sinevizyon gösterisiyle seyircilere sunumunun ardından, 15 Temmuz Demokrasi Mücadelesi’ni anlatan bir video yayınlandı.

Üsküdar’da gerçekleşen dev projelerin sunumunun ardından sahneye çıkan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, misafirlerini selamladıktan sonra, “Aziz milletimiz 15 yıl önce bugün iktidarı vesayet odaklarından alın teriyle devraldı. 3 Kasım 2002 Türkiye siyasi tarihi açısından önemli bir gündür. Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Bu kutlu yolculukta, millete hizmet yolunda hepimiz yol arkadaşıyız. 15 yılda Türkiye’yi, İstanbul’u ve Üsküdar’ı nereden nereye taşıdık. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye’nin önüne yeni bir “ak” sayfa açılacak” ifadesini hatırlatan Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, “Vatan sevdası, millete hizmet davası ile dikilen Ak Parti fidanı bugün koskoca bir çınar olmuştur. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın deyimiyle bu çınarın kökü devlet, gövdesi cumhuriyet, dalları ay yıldızlı bayrağımız ve yaprakları milletimizdir. Bu çınarın gölgesi mazlumların sığınağıdır” dedi.

Ak Parti’nin teşkilat için sadece bir parti ya da siyaset alanı olmadığını vurgulayan Ak Parti MYK İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, “Ak Parti bizim için davadır. Üsküdar demek harem demek, maneviyat demek. Aynı zamanda Üsküdar demek 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde mücadele demek, Acıbadem’de şehit olan muhtarımız demek ve Üsküdar demek bizim için Çengelköy’de canı pahasına koşturan kardeşlerimiz demektir” sözlerini kullandı.

2002 seçimlerinde 110 bin oy farkla elde edilen muazzam zaferi hatırlatan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, “Sizden bir istirhamım var. Son zamanlarda partimizin içinde veya dışardan yıpratmaya çalışan birtakım zihniyetlerin iftira kampanyası yürütmeye çalışan birtakım zihniyetlerin tüm iftiralarına karşı göğsümüzü siper etmeye mecburuz. Adam gibi adam olmaya mecburuz. Sadakat, samimiyet, adalet ve ahlak sahibi kişiler olmaya mecburuz. Allah’ın emrettiği şekilde kulları olmaya mecburuz” diyerek tüm teşkilata çağrıda bulundu.

Ak Parti ile dönüşen Türkiye’nin profilini çizen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Milletvekili Hayati Yazıcı, yapılan çalışmalarda gençlerin üzerine düşen görevleri hatırlatmayı ihmal etmedi.

Kapanışta Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002 seçimlerinde elde edilen zaferin ardından yaptığı konuşmadan alıntılanan şu sözler salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu: “Şimdi üzerimize düşen milletin kararına saygı göstermektir. İnşallah Türkiye’nin önünde yeni bir ‘AK’ sayfa açılacak. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile geleceğe yürüyen bir siyasi irade inşa etmek için partimiz görev almaya hazırdır.”

Reklamı Geç