Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

31 MART’TA BÜYÜKŞEHİR SONUCUNU EN YAKIN BİLEN ADA ARAŞTIRMA YAYINLADI

Geçtiğimiz 31 Mart seçimlerinde

Geçtiğimiz 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonucunu en yakın bilen araştırma şirketlerinden ADA, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimleri için gerçekleştirdiği anketi sosyal medyadan paylaştı.

Türkiye İstanbul seçimine kilitlendi. 31 Mart’ta bitmeyen yarış 23 Haziran’da tekrarlanacak. Araştırma şirketleri de son anketlerini açıklıyor. Anketlerin büyük kısmı 31 Mart’ın kazananı Ekrem İmamoğlu’nun önde olduğunu gösteriyor. İmamoğlu bazı anketlere göre 2.5 bazı anketlere göre 4 puan önde görünüyor. ADA Araştırma şirketi de, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimleri için gerçekleştirdiği anketi paylaştı. Ankete göre Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, seçim yarışını Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’ın önünde götürüyor.

9 bin kişiyle yapılan ve  ‘Bugün İstanbul’da seçim olsa hangi adaya oy verirdiniz?’ sorusunun katılımcılara yöneltildiği ankette, kararsızların dağıtılması sonucunda Binali Yıldırım yüzde 48,30 destek alırken, Ekrem İmamoğlu yüzde 50,64’lük oranla öne geçti. Ankette Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar için destek yüzde 0,84 olarak belirlenirken, diğer adaylar için bu oran yüzde 0,22 seviyesinde kaldı. ADA Araştırma şirketi, 31 Mart seçimleri için İstanbul’da yaptığı ankette İmamoğlu’nun yüzde 49,2, Yıldırım’ın yüzde 48,4 oy alacağını öngörmüş, bu araştırmayla gerçek sonuçlara en çok yaklaşan anket şirketlerinden biri olmuştu…

Reklamı Geç