Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

31 MART’IN ÇEKMEKÖY SÜRPRİZİ, ÖZKAN’LA YOLA DEVAM DEDİ..

Geçtiğimiz 31 Mart yerel

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinin Hüseyin Sipahi ile Çekmeköy’deki sürprizi Demokrat Parti, gerçekleştirdiği 1. olağan genel kurulunda mevcut başkan Muhittin Özkan’la yola devam diyerek kararlılık mesajı verdi.

Demokrat Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı, ilk genel kurulunu gerçekleştirerek mevcut başkan Muhittin Özkan ile yola devam kararı aldı. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi ile sürpriz bir çıkış yaparak dengeleri değiştiren Demokrat Parti, aldığı 32 bin oyla Türkiye’de bir ilki Çekmeköy’de gerçekleştirmişti. Kongrede partililere seslenen İlçe Başkanı Muhittin Özkan da bu noktaya temas ederek; “Türkiye’de bir ilki Çekmeköy’de gerçekleştirerek adeta bir tarih yazdık. 32 bin oyun sorumluluğunu taşımak bizim için bir onurdur. Kararlı duruşumuzu ve kutlu yürüyüşümüzü sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç ve İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç’ın da misafir olarak katıldığı DP Çekmeköy kongresi divan heyetinin teşekkülünün ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Mevcut başkan Muhittin Özkan’ın tek liste ile partili tüm delegelerin oyunu aldığı kongrede yeni yönetim listesi belirlendi.

Genel kurula teşekkür eden Başkan Muhittin Özkan, “Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimleri öncesi başlatmış olduğumuz bu hizmet yolunda siz değerli Çekmeköy halkımızın da destekleriyle gücümüze güç katarak hep birlikte devam edeceğiz” dedi. Kongre sonunda yapılan oylamada Muhittin Özkan ve yeni yönetim kurulu üyeleri oy birliği ile yeniden göreve seçildiler…

Reklamı Geç