Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE BÜYÜK HEYECAN VE COŞKU İLE..

Yurdun dört bir yanında

Yurdun dört bir yanında ve İstanbul’un her bir köşesinde olduğu gibi Ümraniye’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, büyük coşku ve heyecanla kutlandı. Akşam Alemdağ Caddesi’nde büyük Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılan binlerce Ümraniyeli, Fettah Can konseri ile coştu.

Ümraniye’nin trafiğe kapalı Alemdağ Caddesi üzerindeki fener alayına binlerce Ümraniyeli’nin yanı sıra CHP İstanbul 1. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas, CHP İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Demokrasi” pankartının taşındığı yürüyüşte dev Atatürk posteri eller üzerinde taşındı ve meşaleler ile Alemdağ Caddesi’nin ışıltısına renk katıldı.

10. yıl marşı eşliğinde süren yürüyüş uzadıkça katılımcı sayısı da arttı. Yürüyüşün noktalandığı Santral bölgesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan konser alanında gençlerin büyük hayranlıkla dinlediği Fettah Can unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. CHP İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına ve emanetine sonsuza dek sahip çıkacaklarını yineledi.

Reklamı Geç