Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE İYİ GENÇLİK BULUŞMASI..

İlçe Başkanı Dilaver Koç’un

İlçe Başkanı Dilaver Koç’un da katılımıyla kahvaltılı buluşma gerçekleştiren İYİ Parti Çekmeköy İlçe Gençlik Kolları, yüksek enerjiyle tam motivasyon halinde olduklarının mesajını verdi. Gençlik Kolu Başkanı Kemal Karayaka, İYİ gençliğin Çekmeköy’de gümbür gümbür sahada olduğunu söyledi.

İYİ Parti Çekmeköy Gençlik Kolları, hafta sonu sabah kahvaltısında biraraya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçe Başkanı Dilaver Koç ile Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç’ın da katılarak gençlerle buluştuğu programda konuyan Gençlik Kolları Başkanı Kemal Karayaka, tam bağımsız Türkiye için geleceğin umudu olduklarını ifade etti. Programda gençlere hitap eden İlçe Başkanı Dilaver Koç; Çekmeköy, İstanbul ve tüm Türkiye’de İYİ Parti’nin hızla yükselen bir trendde olduğunu kaydetti ve bu yükselişte gençlere çok büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü söyledi.

“İYİ Gençlik Çekmeköy’de gümbür gümbür” diyen Kemal Karayaka, “Türk bağımsızlığının ve geleceğin umudu olan gençligimizi içinden geçmekte olduğumuz bu karanlık süreçte daha güçlü kılmak için güçlü olması gerekenler İYİ olanlardır. Türk gençlerinin başaramayacağı hiç bir iş olmadığını, önce gençliğe anlatmak sonra milletimize yaşatmak ve ardından da tüm insanlıga göstermek, görevi İYİ olanlardır. Düşmüş olanlara uzanan el olmak yalnız kalanlara arkadaş olmak yolda kalmışlara yoldaş olmak yanlışa düşenlere rehber olmak karanlığa düşenlere ışık olmak İYİ olanların sorumluluğudur. Kurulan hayaller kırılır. Korkma umutsuzluğa kapılma. Kurulan her hayalin yenisini kur. Kurmadıgın hayal ekmedigin tohum dikmedigin fidandır. Yeşermez ki solsun dal vermez ki kırılsın. Düştüğünde yeniden kalk. Aldırma dizlerindeki dirseklerinde ki yara bereye. İleriye bak, ufkun ötesinde bekleyen sevgiliye. Karanlık günlere ışık olsun hayallerin. Sen peşinden koş, insanlık peşinden koşsun. Unutma sen, her zaman her yerde beklenen Türk gençliğisin” dedi.

Reklamı Geç