Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

40 YILDIR ANADOLU İNSANI İÇİN DEĞER YARATIYOR…

Her geçen gün kapsamı

Her geçen gün kapsamı genişleyen projeleriyle hayatına dokunduğu insanların sayısı yüz binlere ulaşan Anadolu Vakfı, 40. yılını kutluyor. 1979 yılından bu yana toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için çalışan Anadolu Vakfı; başta eğitim ve sağlık olmak üzere Anadolu insanının ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik stratejiler geliştirip projeler hayata geçirmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda toplumsal gelişimi tetikleyerek, yaşam kalitesini yükseltecek farklılıklar yaratma hedefiyle çalışmalarına devam eden Anadolu Vakfı, bu yolda 40 yılı geride bıraktı. Anadolu Vakfı, 1979 yılından bu yana hayata geçirdiği sosyal etkisi yüksek projeler, yenilikçi ve öncü uygulamalarla Anadolu insanı için çalışıyor, toplum ve yarınlar için değer üretiyor.

Anadolu Vakfı’nın 40. yılına ilişkin değerlendirmede bulunan Anadolu Grubu ve Anadolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Anadolu Vakfı’nın değer yaratmak ve bu değerleri Anadolu’ya, Anadolu’nun insanlarına sunmak amacıyla yola çıktığını söyledi. Özilhan, “Anadolu Grubu’nun kurucuları Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan’dan aldığımız ilhamla; tam 40 yıldır toplumumuzun yaşam kalitesini yükseltmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Toplumun nabzını tutarak ihtiyaçları tespit etmeye çalışıyor, başta eğitim ve sağlık olmak üzere insanımızın ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik stratejiler geliştiriyoruz” dedi.

Reklamı Geç