Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

400 SPORCU ÇEKMEKÖY ORMANLARINDA TER DÖKTÜ

Uluslararası Oryantiring Yarışları’nın Çekmeköy

Uluslararası Oryantiring Yarışları’nın Çekmeköy ayağında 400 sporcu yarıştı. İstanbul 5. Gün Oryantiring Yarışları’nın ikinci ayağı Çekmeköy Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Çekmeköy’de yapıldı.

cekmekoy oryanting yaris 2Harita ve pusulalarla yol ararken zamana karşı yarışılan Oryantiring Yarışlarının Çekmeköy etabında başlangıç işaretini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz verdi. Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve 5 gün sürecek olan Oryantiring yarışlarının Çekmeköy etabına 14 ülkeden 400 kişi katıldı.  37 farklı kategoride düzenlenen etapta sporcular rakipleri ile kıyasıya yarıştı.

cekmekoy oryanting yaris 5Etkinlik öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bizleri tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Zeka yönüyle, spor yönüyle insanlarımıza çok faydalı olduğunu gördük. Hakikaten böyle bir güzel organizasyonun bu bölgelerde yapılması bizler için önemli. Biz de tam bunu istiyoruz aslında Çekmeköy için. Çünkü neredeyse 18 bin 500 hektar alan bunun 14 bin 500’ü orman. Spor etkinlikleriyle bu ormanlardan yararlanmaları için İstanbulluları davet ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu ve bunun benzeri birçok aktiveyi sizlerde öncülük yaparsanız hem Çekmeköy’ün, hem de İstanbul’un tanıtımı olacağına inanıyorum” dedi.

cekmekoy oryanting yaris 1

cekmekoy oryanting yaris 3

cekmekoy oryanting yaris 4

Reklamı Geç