Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘ASGARİ ÜCRET EN AZ 3.100 TL OLMALI’ ÇAĞRISI SÜRÜYOR..

Çalışan kesim asgari ücrete

Çalışan kesim asgari ücrete zam görüşmelerinden çıkacak sonucu merakla beklerken ana muhalefet partisi CHP, en az 3.100 TL önerisini sokakta vatandaşa anlatmaya devam ediyor. Sultanbeyli’den Çekmeköy’e Sancaktepe’den Şile, Kadıköy ve Adalar’a kadar tüm ilçe örgütlerinin kurduğu stantlarla günlerdir sürdürdüğü saha çalışmalarına bugün CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katılarak destek verdi. Çekmeköy’de semt pazarı ziyareti de yapan Kaftancıoğlu, “Halktan yana durmaya devam edeceğiz” dedi.  

Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi, asgari ücretin en az 3.100 TL olması gerektiği yönündeki çalışmalarını sokakta vatandaşa anlatmaya devam ediyor. Çekmeköy’den Sancaktepe’ye, Ümraniye’den Sultanbeyli, Kadıköy, Adalar ve Şile’ye kadar İstanbul’un tüm ilçelerinde standlar açan CHP örgütleri, asgari ücretle ilgili çağrısını halkla paylaşıyor. CHP İlçe Örgütleri’nin sokak çalışmalarına bugün İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katılarak destek verdi.

Sancaktepe, Sultanbeyli, Çekmeköy, Şile, Kadıköy ve Adalar’da ilçe başkanları ve partililerle birlikte vatandaşlarla biraraya gelen CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu, “Haktan ve emekten yana olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamış olduğu asgari ücretin en az 3.100 TL olması yönündeki çağrısını sokakta halkımıza anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Sancaktepe’de CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın, önceki dönem ilçe başkanı Alper Yeğin, il yöneticileri ve partililerin katılımıyla asgari ücret standını ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Kaftancıoğlu, Şile’de esnaf ziyaretleri yaparak sokağın nabzını tuttu.

Çekmeköy’de ise İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve partililerle birlikte semt pazarı ziyareti yaparak Pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Kaftancıoğlu, halkın taleplerini dinledi.

Gerçek enflasyon rakamlarının çarşı ve pazarda olduğunu ifade eden Kaftancıoğlu, “Her geçen gün yükselmeye devam eden hayat pahalılığı vatandaşın belini bükerken asgari ücretin 3.100 lira olması bile yeterli değil. Gıda, giyim, akaryakıt, elektrik, doğalgaz, ulaşım velhasıl hayatın her alanında her gün yapılan yeni zamlar asgari ücretle geçinmeye çalışan vatandaşlarımızı yakından ilgilendiriyor. Vergiden muaf olması gereken asgari ücretin açlık sınırının altında olması kabul edilemez. Asgari ücretin vatandaşımızın bir nebze olsun nefes alabileceği seviyeye çıkarılması şart. Ana muhalefet partisi olarak bu yöndeki talebimizi yurttaşlarımızla birlikte seslendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu..

Reklamı Geç