Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

7 HAZİRAN’A DOĞRU SİYASİLERİN İLGİ ODAĞI ESSİAD OLDU..

7 Haziran’a geri sayım

7 Haziran’a geri sayım sürerken siyasiler de son kozlarını oynuyor. Saha çalışmaları kapsamında Ümraniye’de faaliyet gösteren Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları Derneği ESSİAD da aynı gün sabah kahvaltısında Ak Parti’nin bölgedeki sevilen ismi Milletvekili Adayı Metin Külünk’ü, öğlen ise CHP’nin Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi’yi ağırladı.

kulunkessi1ESSİAD merkezindeki Ak Parti ve CHP ziyaretlerinde konuşan Başkan Necmettin Sarı, 7 Haziran’ın ülkemize ve milletimize hayırlı sonuçlar getirmesini diledi. Bir sivil toplum örgütü olarak tüm siyasi düşüncelere aynı mesafede durduklarını kaydeden Sarı, “Bizim asıl amacımız sivil dayanışması olduğumuz esnaf ve işadamlarımızın talip ve sorunlarını sizlere iletmek ve çözüm önerileri geliştirmek. Bu minvalde görevimizi sürdürmekte kararlıyız” dedi.

kulunkessi4Toplantıya İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz da katılarak kısa bir selamlama konuşması yaptı. Aynı zamanda ESSİAD Üyesi de olan Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Resul Taşcı da her iki toplantıda yaptığı selamlama konuşmasında esnafın artan vergi yükü ve sayıları her geçen gün artan AVM’ler karşısında rekabette zorlandığına vurgu yaptı. ESSİAD ve Bakkallar Odası üyeleri de kalifiye eleman, artan vergi yükü ve yüksek stopajlar noktasında çeşitli sorular ve sorunlar yöneltti.

kulunkessi2AK PARTİ’Lİ KÜLÜNK; “ATATÜRK VE ÖZAL’I DEVRE DIŞI BIRAKANLAR ŞİMDİ ERDOĞAN’I MENDERES’E YAPTIKLARI İLE TEHDİT EDİYORLAR”

Sabahki kahvaltıda işadamlarına hitap eden Ak Parti Bölge Milletvekili ve Adayı Metin Külünk; Ak Parti’nin hiçbir sorun ve sıkıntıdan korkmayan bir iktidar olduğuna işaret etti. “Biz çözüm ve hizmet partisiyiz” diyen Külünk; 7 Haziran’da istikrar ve güvenin devamı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha güçlü bir dünya lideri olması için partisine destek istedi. İçerde ve dışarda ülkemiz üzerinde çeşitli oyunlar oynanmak istendiğine dikkat çeken Külünk, “Geçmişte Atatürk ve Özal’ı nasıl ki devre dışı bıraktılarsa şimdi de Erdoğan’ı Menderes’e yaptıkları ile tehdit ediyorlar” dedi. Külünk, “Daha güçlü bir Türkiye için yeniden Ak Parti” dedi.

cebi3CHP’Lİ HAMZAÇEBİ; EKONOMİK VAADLERE AÇIKLIK GETİRDİ..

CHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Adayı Akif Hamzaçebi ise ülkede devam edecek bir güven ve istikrar kalmadığına vurgu yaptığı konuşmasında; “Sizler birer işveren olarak ekonomik gidişatı ve artan vergi yükünü çok daha iyi biliyorsunuz” dedi. Partisinin 1.500 TL asgari ücret vaadine de değinen Hamzaçebi, “Biz bunu sağlarken işverene yeni bir yük getirmeyeceğiz aksine, buradaki vergi yükünü azaltıp işçiye vereceğiz” dedi.

cebi4CHP’nin vaatleri için kaynağın Türkiye olduğunu kaydeden Hamzaçebi; “Başbakan diyor hazine dolu gelip dağıtacaklar, maliye bakanı diyor kasada para yok ne verecekler. Hangisi doğru söylüyor bilinmez ama bilinen bir gerçek varsa ikisinin de yalan söylediğidir. Bir defa bizim vaatlerimizin maliyeti öyle kendilerince hesapladıkları gibi 149 milyar dolar değil hepsi 57 milyar dolar ve zaman içinde kendini amorti edecek projeler hepsi” dedi. Merkez Türkiye Projesine de değinen Hamzaçebi, “Bu proje Türkiye’nin neredeyse tüm sorunlarına çare bulacak dünyadaki 4. büyük projedir” dedi.

cebi2

kulunkessi4

Reklamı Geç