Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALİ DUMAN; “GÜN, BİRLİK İÇİNDE İRİ VE DİRİ OLMA GÜNÜDÜR”

Sancaktepe’nin çalışkanlığı ile göz

Sancaktepe’nin çalışkanlığı ile göz dolduran, genç ve dinamik meclis üyesi Ali Duman, yapımında büyük emek ve katkılar sunduğu Samandıra Yunus Emre Cemevi’nde verdiği iftar lokmasında dostlarıyla bir araya geldi.

alidumaniftar8İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla Samandıra Yunus Emre Cemevi’nde iftar daveti veren Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ali Duman, son derece anlamlı birlikteliğe ev sahipliği yaptı. Samandıra’da faaliyet gösteren 4 katlı Cemevi’nin yapımında büyük emekleri olan ve Cemevi’nin inşasını dernek başkanı olarak yürüten Ali Duman, siyasetteki yol arkadaşların da katıldığı iftar lokmasında hayır duaları aldı.

alidumaniftar7Yas ve matem orucunun tutulduğu Muharrem ayının 10. gününe denk gelen Ali Duman’ın iftar davetine; CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Özgen Nama, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Gamze Öztürk, CHP İBB Meclis Üyesi Servet Baylan, CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri; Alper Yiğin, Sinan Doğan ve Soner İkitemur ile Cemevi Başkanı Erol Koç ve Cemevi Kadın Kolları Başkanı Hatır Akgül gibi pek çok isim katıldı.

alidumaniftar9Cemevi Dedesi Hasan Kaya’nın duaları ile hep birlikte orucunu açan konuklar, son derece mütevazi menüden oluşan iftardan sonra Kerbela Olayı’nın yıl dönümü nedeniyle hazırlanan slayt gösterimini izlediler. Burada bir konuşma yapan Dede Hasan Kaya, Cemevi’nin yapımında büyük emek ve katkıları olan Ali Duman ve arkadaşlarına hayır dualarında bulundu.

alidumaniftar3Kanlı Kerbela vakasını anlatan gösterimde duygu dolu anlar yaşayan konuklara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Ali Duman, “Bundan yüzyıllar önce Kerbela’da Yezit ve güruhuna boyun eğmeyen İmam Hüseyin ile Peygamber Ehl-i Beyti gibi bizler de asla ve asla hainlere ve zalimlere boyun eğmeyeceğiz. Ne kadar bir arada olursak o kadar güçlü oluruz. Gün, birlik içinde iri ve diri olma günüdür” şeklinde konuştu.

alidumaniftar10

alidumaniftar6

alidumaniftar4

alidumaniftar5

alidumaniftar2

Reklamı Geç