Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAYMAKAM DERVİŞOĞLU; “ÜMRANİYE GELECEK VAADEDEN BİR İLÇE”

Yeni görevinden dolayı kendisine

Yeni görevinden dolayı kendisine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduğumuz Kaymakam Suat Dervişoğlu ile Ümraniye’yi konuştuk.

umraniye kaymakam denvisoglu ziyaret 1Ümraniye’nin yeni Kaymakamı Suat Dervişoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduk. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kenan Baylan’a son derece sıcak ve samimi açıklamalarda bulunan Kaymakam Dervişoğlu, yeni görevine atanalı yaklaşık 6 ay olduğunu ve geçen süre zarfında Ümraniye’yi çok sevdiğini anlattı. İstanbul’un Anadolu yakasındaki ilçeleri arasında en çok gelecek vaat eden ilçelerin başında Ümraniye’yi gördüğünü ifade eden Dervişoğlu, “Gerek sanayisi, gerekse özel yatırımcısı ile Ümraniye hakikaten her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent” dedi.

umraniye kaymakam denvisoglu ziyaret 2Geçmiş görevlerinde Türkiye’nin bir çok yerinde uyguladığı gibi Ümraniye’de de halka yakın ve toplumla iç içe bir yöneticilik yapmayı hedeflediğini ifade eden Kaymakam Dervişoğlu, “Alışma ve bölgeyi tanıma sürecim yavaş yavaş tamamlanıyor ve artık sahada vatandaşlarımızla daha çok bir araya geleceğim” şeklinde konuştu. Bölgedeki özel yatırımcı sayesinde işsizlik sorununun az olduğunu kaydeden Dervişoğlu, Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile kendilerine daha çok yardım taleplerinin geldiğini ifade ederek; “İş başvurularının son derece az olması bizim için sevindirici” dedi.

Kaymakam Dervişoğlu’na yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Yerel Gazete Sahibi Kenan Baylan da gazetemizin yayın periyodu ve yayın çizgisi hakkında bilgiler verdi. Ümraniyeli olma bilincinin daha da yaygınlaşması noktasında yerel idarecilere önemli görevler düştüğünü söyleyen Baylan, bu noktada sivil toplum kuruluşlarından yöneticilere herkesin daha fedakar davranması gerektiğini ifade etti.

Aslen Trabzon Of’lu olan Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, evli ve iki kız çocuğu babası olduğunu sözlerine ekledi.

Reklamı Geç