Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜM YURTTA 9’U 5 GEÇE HAYAT DURDU, ULU ÖNDER ANILDI..

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 78. yılında tüm yurtta düzenlenen resmi törenlerle anıldı. Saat 9’u 5 geçe hayat durdu. Bölgemizde de her ilçede anma etkinlikleri devam ediyor. Ataşehir ve Maltepe gibi ilçelerde Ata’ya saygı nöbetleri vatandaşın yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

ataturku anma 4ULU ÖNDER ATATÜRK ATAŞEHİR’DE ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 78. yılında Ataşehir’de düzenlenen resmi törenle anıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma töreni; Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin’in Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.

ataturku anma 2Törene CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, siyasi parti ilçe örgütleri ve sivil toplum kuruluşları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından binlerce vatandaş saat 9’u 5 geçe çalan siren sesiyle Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu

ataturku anma 7MALTEPE ATA’YA SAYGI NÖBETİNDE BULUŞTU..

Maltepe Belediyesi, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 78’inci yıldönümünde andı. Belediye binası önünde açılan dev Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle Atasına saygı duran Maltepelilere, kornalarıyla araçlar da eşlik etti. Sirenlerin çalındığı ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nın okunduğu anma töreni kapsamında ilçe meydanında da resmi bir tören düzenlendi. Törene Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Mehmet Salih Akay, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Maltepe Belediyesi’ne bağlı Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde de (TSKM) anma töreni düzenlendi.

ataturku anma 5Maltepe Belediyesi, bu yılki etkinliklere özel olarak bir video da hazırlattı. Kalp ritimlerinin de eşlik ettiği videoda şu sözler yer aldı: “O gün cesur bir yürek sustu ama milyonlarcası atmaya devam ediyor. Aynı ritimde, aynı duyguyla. Sonsuza kadar.”

ataturku anma 3

ataturku anma 8

ataturku anma 1

ataturku anma 6

Reklamı Geç