Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABDÜLLATİF ŞENER: “31 MART ÜLKENİN KÖTÜ GİDİŞATINA DUR DEME FIRSATIDIR..”

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Çekmeköy’deki Sivaslı hemşerilerin CHP Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek toplantısına katılarak, 31 Mart seçimlerine ilişkin önemli uyarılarda bulundu.

Yerel seçime sayılı günler kala adayların saha çalışmaları hızlanıyor. Hemşeri dernekleri ile yakın diyaloglar kuran adaylar, sivil toplum örgütleri ile partili hemşerileri buluşturuyor. Çekmeköy’de CHP ve İYİ Parti’nin ortak Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek için toplanan Sivaslı hemşerilere partinin önde gelen ismi Abdüllatif Şener hitap etti. 31 Mart’a ilişkin önemli uyarılarda bulunan Şener, “Ankara’ya uyarı mesajınız İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’de Seyfettin Yıldırım’a vereceğiniz aylar olacaktır” dedi.

CHP İlçe Başkanı Cahit Barutçu ve İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç’un da katıldığı Sivaslı hemşerilerle buluşmada konuşan Seyfettin Yıldırım; “Bugün şu salonda bir kez daha anladık ki; bütün kalplerimiz bir, inançlarımız bir, hedeflerimiz bir, yolumuz bir, geleceğimiz bir… O halde gelin Çekmeköy’ün geleceğini hep birlikte kuralım ve aydınlık geleceğe birlikte yürüyelim. Çekmeköy’ü geliştirmek, güzelleştirmek ve kalkındırmak için ekibimiz de projelerimiz de hazır. Lazım olan tek şey sizlerin 31 Mart’ta sandığa atacağınız oylarınız” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin en büyük ihtiyacının birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik olduğuna vurgu yapan Abdüllatif Şener, “Bunu programının ve hedefinin başına yerleştiren Seyfettin bey inşallah sizlerin desteği ile 31 Mart’ta belediye başkanı olarak seçilecektir ve bizler de kendisine Ankara’dan gereken tüm yardım ve destekleri yapacağız kendisine. Bu seçimler her ne kadar hükümeti ve milletvekillerini seçmeyeceksek de buradan Çekmeköy’den Ankara’ya önemli bir uyarı mesajı göndermeliyiz. Bu bir vatandaşlık görevidir. Eğer bir uyarı gönderemez isek memleketin geleceği karanlıktır” dedi.

Şener şöyle konuştu: “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu Çekmeköy’de Seyfettin Yıldırım’ı belediye başkanı seçtiğiniz andan Ankara’da bu ülkeye hükümet edenler oturup nerde yanlış yaptıklarını düşünmeye başlayacaklardır. Demokrasinin en güzel yanı işte burada. İktidar sürekli desteklenirse yanlışlarında azgınlaşır. Ankara’da hükümet edenlere bu bir iyilik olacaktır. Yanlış yapana kart göstererek dur demek vatandaşın asli görevi olmuştur artık. 17 yıllık iktidar döneminin en iyi ekonomi dönemi benim görevde olduğum zamandır. Ben ne zaman ki bıraktım o gün bu gün dolar sürekli yükseliyor, tek haneye inen enflasyon büyüyor, işsizlik tavan yaptı. Teğet geçen kriz şimdi deldi geçiyor. Ekonomi kötü ise sorumlusu elbette hükümetlerdir, hükümetlerin yanlış politikalarıdır. Şu andaki kriz 2001 krizinden çok daha ağırdır. Buradan çıkmanın yolu hükümeti uyarmak ve gerekli dersi vermekten geçiyor. 31 Mart önemli bir fırsat. Gelin bu fırsatı iyi değerlendirelim” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç