Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN YÜCEL EVSEN’İN ETRAFINDA BİRLİK SAĞLANDI..

Çekmeköy denildiği vakit akla

Çekmeköy denildiği vakit akla gelen sektörlerin başında yer alan inşaat ve gayrimenkul piyasasını tek çatı altında buluşturma hedefiyle kurulan Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER’de yeni bir dönemin ilk işaret fişeği ateşlendi. Bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Yücel Evsen’de birleşen sektör temsilcileri ÇEKMÜDER’e taze kan bulmanın heyecanını yaşıyor.

cekmüder yücel evsen 1Kısa adı ÇEKMÜDER olan Çekmeköy Müteahhitler Derneği, önümüzdeki hafta kongreye giderek yönetim değişikliği gerçekleştirmeyi hedefliyor. Hakkı Çelik’ten Salih Boleli’ye, Nihat Atam’dan Yaşar Kıldan’a bu güne kadar bir çok yönetimin görev aldığı müteahhitler derneğinde bu kez Yücel Evsen heyecanı yaşanıyor. Taşdelen’de kahvaltıda buluşan ÇEKMÜDER ailesi, mevcut başkan Yaşar Kıldan ve yönetiminin de desteğini açıkladığı Yücel Evsen’in adaylığı noktasında hemfikir olduğunu gösterdi.

cekmüder yücel evsen 3ÇEKMÜDER’i yeni dönemde çok daha farklı bir vizyona kavuşturmak hedefiyle göreve talip olduğunu açıklayan Yücel Evsen, “İstanbul’un hızla gelişen ilçesi Çekmeköy’de farklı illerden gelip yerleşmiş ve bu ilçenin birer bireyi olarak yaşamaya devam eden kişiler olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz. Her birey kendi alanında yaşadığı yerin sorunlarıyla ilgilenerek ülkesine ve milletine hizmet etmelidir.  Bizler de bu anlayışla Çekmeköy Müteahhitler Derneği çatısı altında bir mücadele veriyoruz” dedi.

cekmüder yücel evsen 7“Önümüzdeki süreçte bu mücadelemizi biraz daha ileriye taşıyarak arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz mutabakat çerçevesinde aday olduğumu açıklıyorum” diyen Evsen şöyle konuştu: “Bugüne kadar yapılmış olanların üzerine çok daha fazlasını koymak gibi hedeflerimiz var. Sektörün sorun ve sıkıntılarının giderilmesi noktasında çalışmalarımız artarak devam edecek. Derneğimizin adını kamuoyunda daha çok konuşulan ve daha etkin olduğu bir konuma getirmekte kararlıyız. ÇEKMÜDER adını her üyemizin tabelasına koyarak derneğimizin gücünü artıracağız. KOGEB’le işbirliği neticesinde üyelerimizin kredi sorunlarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Diğer ilçelerdeki müteahhit derneklerle irtibat halinde olup ortak girişimlerde bulunacağız. Üyelerimiz arasında işbirliği ve kaynaşmayı en üst seviyeye taşımak için çalışacağız.”

cekmüder yücel evsen 2Evsen’in hemşerileri Ordu Dernek Başkanı Metin Çoban, ÇEKMÜDER eski başkanlarından Salih Boleli, Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin, bir çok müteahhit ve işadamının katıldığı Taşdelen’deki kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Yaşar Kıldan, Yücel Evsen’e çıkmış olduğu yolda başarılar diledi ve oluşacak yeni yönetimde görev almak isteyen herkesin dernekten elini eteğini çekmeden katılım sağlamasını ifade etti.

cekmüder yücel evsen 6ÇEKMÜDER’in kendi mülküne sahip bölgedeki tek STK olduğunu kaydeden Kıldan, “Zaman zaman sorunlar yaşadığımız doğrudur. Eksiklerimiz olmuştur fakat bu dernek her yıl onlarca daire yapıp satan 134 üyesiyle önemli bir değeri temsil etmekte ve sektör sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için üzerine düşeni yapmaktadır” dedi. Sektör açısından bölgenin en önemli sorunlarından biri olan ‘plan iptali’ konusuna da açıklık getiren Kıldan, önümüzdeki Mart ayı gibi çözüm beklediklerini kaydetti. Planların iptali noktasında ‘Paralel Yapı’yı işaret eden Kıldan, “Aslına bakarsanız her şey mevzuata uygun fakat belli ki birileri yine devreye girmiş” şeklinde konuştu.

cekmüder yücel evsen 4Dernek eski başkanı Salih Boleli ve meclis üyesi Yılmaz Sezgin ile diğer tüm katılımcılar da Yücel Evsen’in adaylığının ÇEKMÜDER’e ve sektöre hayırlı olmasını dilediler.

cekmüder yücel evsen 4

Reklamı Geç