Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADD ÜMRANİYE ŞUBESİ GECESİNDE, “2023’TE T.C. BİNASINA YENİ KATLAR ÇIKILACAK” MESAJI…

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir Cumhuriyet Gecesi düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği Ümraniye Şubesi, coşkulu bir etkinliğe imza attı. Yoğun katılımın yaşandığı gecede verilen mesajda: “2023’te T.C. binasına yeni katlar çıkılacak…” dendi.

Kuruluşunun üzerinden kısa zaman geçmesine rağmen bir çok etkinliğe imza atan Zeynel Kızılkaya başkanlığındaki Atatürkçü Düşünce Derneği Ümraniye Şubesi, ilk kez düzenlediği gece organizasyonunu Cumhuriyet Gecesi olarak 29 Ekim’e denk getirdi. Yoğun katılımın yaşandığı Ümraniye Salon Vals’taki Cumhuriyet Gecesi’nde heyecan ve coşku üst seviyedeydi.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yusuf Erciyas, CHP Ümraniye İlçe Başkanı İbrahim Can Kıran, CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi ve 29 Ekim’in anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalar yapıldı.

ADD Ümraniye Şube yöneticileri ile birlikte sahneye çıkan Başkan Zeynel Kızılkaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesinde bütün imkansızlıklar ve zor şartlara rağmen elde etmiş olduğu başarıyı örnekleriyle anlattı. ADD Ümraniye Şubesi olarak kısa zamanda önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kızılkaya, “Gördüğümüz ilgi ve talep bizim için en büyük ödül” şeklinde konuştu.

ADD Genel İdare Kurulu Üyesi İlhan Gülek de yaptığı konuşmasında Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Cumhuriyetin değerlerine sonuna kadar sahip çıkan kadrolarla başarılı işler yapmaya devam edeceğini ifade etti. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü 2023’te T.C. binasına yeni katlar çıkacaklarını kaydeden Gülek, Atatürk’ün emanetine ve mirasına sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

Reklamı Geç