Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADI ‘TİNERCİ’ VE ‘BONZAİCİ’ MAHALLESİ’NE ÇIKAN DUDULLU GÜNDEMDE..

Son zamanlarda özellikle de

Son zamanlarda özellikle de sosyal medyada sıkça gündeme gelen Ümraniye Dudullu bölgesindeki madde bağımlısı gençlerin durumu yetkilileri harekete geçirdi. Muhtarlarla toplantı yapan Kaymakam Suat Dervişoğlu, konuya el attı. Bölge esnafı, “Yeter artık devlet bu duruma çare bulsun” diye feryat ediyor.

Madde bağımlılığına bulaşan ve özellikle de bonzai bataklığına düşen çocuk yaştaki gençlerimizin yürek sızlatan görüntüleri her geçen gün daha da artıyor. İstanbul’un hemen hemen her semtinde ve günün her saatinde görmeye alışkın olduğumuz içler acısı görüntüler çare bekliyor lakin yetkililer de artık bu duruma çare bulmakta zorlanıyor.

Son günlerde özellikle de sosyal medyada sıkça gündeme gelen Ümraniye Dudullu bölgesinde yaşanan vakaların artması üzerine Kaymakam Suat Dervişoğlu, olaya el koydu ve Necip Fazıl muhtarlığında bölgenin muhtarları ile bir toplantı yaparak neler yapılabileceğini konuştu.

Ümraniye ilçe emniyet müdürlüğü ve belediye zabıta müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı toplantıda muhtarları dinleyen Kaymakam Dervişoğlu, bölgede bulunan parkta ve açık alanlarda incelemeler yaparak esnafla görüş alışverişinde bulundu. Madde bağımlılığı noktasında önleyici tedbirlerin önemine işaret eden yetkililer, toplumsal duyarlılığın artması ve ailelerin bilinçlendirilmesi hususlarında önümüzdeki günlerde bölgede geniş çaplı çalışmalar yapılacağını ifade ettiler.

Durumdan rahatsız olan bölge esnafı, “Dudullu’nun adı tinerci ve bonzaici mahallesine çıkmış. Bırakın genç kızlarımızı, çocuklarımızı yetişkinlerimiz bile güpegündüz bu sokaklarda yürümeye korkar oldu. Adım başı yol ortasında sallanan gencecik fidan gibi delikanlılarımızı ya da bir duvar önünde krize girmiş gençlerimizi gördükçe içimiz kanıyor. Devletimiz babalığını göstersin, yetkililerimiz duruma çare bulsun” diyor.

Reklamı Geç