Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AĞAOĞLU’NUN MEŞHUR ARSASI ÇEKMEKÖY MECLİSİ GÜNDEMİNDE..

Meclis Başkan Vekili Selamet

Meclis Başkan Vekili Selamet Aygün yönetiminde 2017 yılı Ocak ayı meclis oturumlarını tamamlayan Çekmeköy Belediye Meclisi’ne Ağaoğlu’nun her Kurban Bayramı öncesinde Pazar alanı tartışmalarına neden olan o meşhur arsası hakkında verilen soru önergesi damgasını vurdu.

cekmekoy meclis ağaoğlu önerge 5Mimarlar Odası’nın açtığı dava neticesinde iptal edilen imar planlarına atıfta bulunan CHP’li meclis üyeleri verdikleri önergede; “Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Kurban Pazarı olarak da kullanılan Mehmet Akif Mahallesi’ndeki 67.447 metrekare arsası ile ilgili olarak kamu hizmet alanı terki için Merkez Mahallesi’ndeki başka bir arsayı teklif edip etmediğini, etti ise böyle bir talebe karşı tutumun ne olacağını ve söz konusu arsa hakkında nasıl bir plan uygulaması düşünüldüğünü” sordu. Oylanarak başkanlık makamına havale edilen önergeye ne cevap verileceği merak konusu.

cekmekoy meclis ağaoğlu önerge 2

cekmekoy meclis ağaoğlu önerge 1

cekmekoy meclis ağaoğlu önerge 6

cekmekoy meclis ağaoğlu önerge 4ULUS PAZARI ESNAFI CUMARTESİ GÜNÜNE SEVİNECEK Mİ?..

İlçede yaşanan Ulus Pazarı sorununa ilişkin daha önceden gün konusunda Pazar gününü oylayan meclis, bu kez de komisyon raporu doğrultusunda tekrardan Cumartesi gününe karar verdi. O günlerde Cumartesi günümüzü elimizden almayan diye feryat eden Pazar esnafının isteği aylar sonra yerine getirildi fakat bu kez de bambaşka durumlar ortaya çıktı. Kapalı Pazar alanına taşınma noktasında; alanın pazardan çok AVM’yi andırması ve fiziki şartların yetersiz oluşu ile kendilerinden toplanda 8 milyon lirayı bulan bir ücret istenmesi gibi sebeplerden dolayı büyük bir mücadele veren Ulus Pazarı esnafının Cumartesi günü kararı ile ne kadar sevineceği merak konusu.

cekmekoy meclis ağaoğlu önerge 3

Reklamı Geç