Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZSOY; “DEĞİŞİMLE KAZANAN ESNAF OLACAK..”

İSAROD, esnaf ittifakı adayı

İSAROD, esnaf ittifakı adayı Ahmet Özsoy’la tertemiz, beyaz bir sayfa açmaya hazırlanıyor. İstanbul’un dört bir yanında servisçi esnafıyla coşkulu toplantılar yapan Özsoy, akılcı projeleri ve ekibiyle büyük ilgi ve destek topluyor.

 

6 Mart’ta Sinan Erdem Spor Salonu’nda kongresini yapmaya hazırlanan İstanbul Umum Servis Aracı ve İşletmeciler Esnaf Odası İSAROD’da seçim heyecanı sürüyor. ‘Esnaf için birlik zamanı’ diyerek Halit Atılgan ve Uğur Karakoç ile esnaf ittifakı yapan Başkan Adayı Ahmet Özsoy, binlerce servisçi esnafının umudu olmuş durumda. Beyaz listeyle seçime katılacak olan Özsoy, gittiği her ilçede büyük ilgi ve coşkuyla karşılanıyor. Akılcı projeleri ve dinamik ekibiyle esnafın desteğini kazanan Özsoy, “Tertemiz bir sayfa açmanın zamanı geldi de geçiyor bile” diyor. Servisçi esnafıyla büyük salon toplantıları gerçekleştiren İSAROD Başkan Adayı Ahmet Özsoy, şeffaf, adil ve hakkaniyetli bir yönetim anlayışı ile göreve talip olduklarını vurgulamaya devam ediyor.

Servisçi esnafının sorun, sıkıntı ve taleplerini çok iyi bildiklerini kaydeden Özsoy, şunları anlatıyor: “Göreve gelir gelmez üyelerimizin hakkını, hukukunu koruyan komisyonlar kurarak çalışmalarımızı başlatacağız. Liyakat esasına dayalı yepyeni bir sistem oluşturacağız ve bu sistem kişilere dayalı olmayacak. Her zaman siz üyelerimizin hizmetinde, kapıları olmayan bir Oda olacağız. Yapacağımız her işten ve atacağımız her adımdan siz üyelerimizin haberi olacak ve her şey kuruşu kuruşuna sizlere açık şekilde şeffaf olacak. Söz veriyorum 34.S.00001 Tek Seri plakamız hayırlı olacak ve esnafımız kazanacak.

Çocuklarımızın geleceği için değişim şart. 2022-2023 Eğitim yılında 5362 sayılı kanunun 62. maddesi gereği okul fiyat tarifemiz İSAROD tarafından çıkarılacak ve kazanan esnafımız olacak. Tek tip sözleşme revize edilecek. Hak edişlerimiz peşin ödenecek, iş bırakma süresi 15 gün olacak, iş güvencesi olacak, akaryakıta gelen farklar alınacak ve senet alınmayacak. Basit Usul Mükellef üyelerimiz ücretsiz muhasebe hizmeti alacak. Gezici mobil aracıyla hizmet esnafımızın ayağına gidecek. Koltukta oturan değil esnafımızın ayağına giden yönetim anlayışını İSAROD’a getiriyoruz. 7/24 çağrı merkezi olacak. Bakanlık teşviki ile 3 aylık Sürücü ve Rehber personellerin SGK primleri ödenecek. Esnaf ittifakı ile İSAROD’da tertemiz beyaz pusulayla yeni bir sayfa açılacak. Planlarımız, projelerimiz, iş bilen ekibimiz hepsi hazır ve nazır vaziyette.”

Reklamı Geç