Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ 1. BÖLGE 1. SIRA ADAYI KAHRAMAN ESNAF ODASI’NDA

Esnafın her türlü derdi,

Esnafın her türlü derdi, sıkıntısı, talep ve beklentileri ile yakından ilgilenerek bunları yetkililere aktarmak kaydıyla çözüm yolları arayan Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, 1 Kasım seçimleri öncesi kendisini ziyaret eden Ak Parti İstanbul 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı İsmail Kahraman ve parti yetkililerine de önemli konular anlattı.

kahrmozdil41 Kasım seçimleri öncesi Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil ve yönetimini ziyaret eden Ak Parti 1. bölge milletvekili adayı İsmail Kahraman ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkaptan ile parti yöneticilerinden oluşan ekibiyle esnafın talep ve beklentilerini dinledi. Esnafın tüm dertleri ile yakından ilgilenen Oda Başkanı Mehmet Özdil, göreve geldikten sonra esnafın bir önceki yönetim tarafından adeta iç edilen bazı haklarını geri almak için başlattıkları hukuk mücadelesini özetledi.

kahrmozdil3Ümraniye’ye komşu ilçe esnafının Oda hizmeti alabilmek için boşu boşuna uzaklara gidip zaman ve ekonomik kayba uğradığını da anlatan Özdil, “Bu sorun acilen çözüme kavuşmalı, esnaf kendine en yakın Oda’ya kaydını yapıp hizmetini alabilmeli” dedi. Üye aidatlarını düşürdüklerine de değinen Özdil, vekil adayı Kahraman’a esnafın beklentilerine ilişkin hazırladığı dosyayı sundu.

kahrmozdil21 Kasım’dan itibaren Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağına işaret eden Ak Parti Adayı Kahraman da, ülkemizin içerden ve dışardan şer güçlerin hedefi olmaya ve bazı kirli planların tezgahlandığını ancak tüm bu haince planların 1 Kasım’da milletin iradesi ile yok alacağını ifade etti. Esnaf sorunlarına en duyarlı iktidarın yine Ak Parti ile olacağını söyleyen Kahraman, Oda yöneticilerine umut verici açıklamalarda bulundu.

 

Reklamı Geç