Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ 1. BÖLGEDE TEŞKİLATLAR VE EĞİTİM CAMİASININ FAVORİSİ..

Ak Parti’nin İstanbul 1.

Ak Parti’nin İstanbul 1. bölgedeki yüzlerce aday adayı içerisinde fark yaratan isimler öne çıkmaya başladı. Teşkilatçılığı ve eğitimci kimliği ile farklı düşünce ve projeler sunan Veysi Akay, favori isimler arasında yer alıyor. Akay, eğitim camiası ve teşkilatlardan tam not alıyor.

24 Haziran seçimlerine doğru aday adayları saha çalışmalarına hız verdi. Önümüzdeki hafta başında temayül yoklaması yapacak olan Ak Parti’nin İstanbul 1. bölge aday adayları içerisinde söylemleri, düşünceleri ve de eğitimci kimliği ile dikkat çeken Veysi Akay, gösterdiği üstün performansı ile favoriler arasında görünüyor. Geçmişten bugüne 16 yıl boyunca Ak Parti’nin bir çok kademesinde etkili görevler yürüten Akay, Doğu ve Güneydoğulu 22 ili kapsayan sivil toplum kuruluşlarına yönelik yürüttüğü çalışmalar ile de önemli bir potansiyele hitap ediyor. Eğitimci kimliği ile adeta eğitimin mutfağından gelen Akay, Ak Parti iktidarının yeni dönemde eğitim alanında çağır açacak fikir ve projelerle saha çalışmalarını sürdürüyor.

EĞİTİMCİLER VE İBRAHİM TAŞEL’DEN AKAY’A TAM DESTEK

Ak Parti 27. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekilli Aday Adayı Veysi Akay’a destek için birçok eğitim kurumu sahibi ve yöneticileri ile eğitim camiasının ileri gelenler katıldığı bir toplantı düzenlendi. Veysi Akay’a verdikleri destekle ilgili bir açıklama yapan eğitimciler “Sonuna kadar Veysi Akay’ın yanındayız” mesajı verdi. Akay’a destek toplantısına; Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı ve Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, ÖZKUR-BİR Genel Başkanı Hami Koç, Semerkant Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve özel Biltek Kolejleri yönetim kurulu başkanı Ali Dayıoğlu, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bacanlı, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı talat Yavuz, Doğru cevap okulları ve yayınları yönetim kurulu başkanı Ramazan Akarsu, Doğru cevap okulları ve yayınları yönetim kurulu üyesi Mahmut Demirelli, Özel Akrida Okulları Yönetim kurulu başkanı Rıdvan Aklan, Birey özel Anadolu lisesi Yönetim kurulu başkanı Hilmi Demircioglu, Birçok eğitim kurumu sahibi ve yöneticileri ile eğitim camiasının ileri gelenler katıldı.

1 Mayıs’ta alanlarda olan Veysi Akay, Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan da destek sözü aldı. Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı ve Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, “40 yıldır eğitim camiasının içindeyim. Bizi bugünlere bize olan güven getirdi. Ben bugüne kadar inanmadığım hiçbir şeyin yanında durmadım. Veysi Akay hocamıza inanmasam bugün burada bu masada olmazdım. Hem şahsım adına, hem TÖDER adına hem de Final Okullarım adına sonuna kadar Veysi Akay’ın yanındayım” dedi.

İLÇE TEŞKİLATLARI VE BAŞKANLAR AKAY’A YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR..

Ak Parti Şile İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Veysi Akay, Başkan İlhan Ocaklı ve ilçe yöneticileri ile bir süre görüş alışverişinde bulundu ve ilçede çeşitli temaslar gerçekleştirdi. İlçe Müftülüğüne de ziyaret gerçekleştiren Akay, Şile’nin önde gelen isimleri ile bir araya geldi.

Akay’ın bir başka durağı Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Ataşehir oldu. Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan ve Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurdagül ile yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyen Veysi Akay, Ataşehir’den de destek ve yoğun ilgi ile ayrıldı.

İstanbul’un güzide ilçeleri arasındaki Ümraniye’de de bir dizi temaslarda bulunan Veysi Akay, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ve yönetimini ziyaret ederek destek ve dualarını istedi. Son derece sıcak ve samimi bir havada karşılanan Akay, Ümraniye’den de destek sözleri ile ayrıldı.

Vaysi Akay’ın Anadolu yakasındaki bir başka durağı Çekmeköy oldu. Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı’yı ziyaret eden Veysi Akay, yine eğitim alanındaki düşünceleri başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu illerini kapsayan bölgelere yönelik fikir ve projelerini anlattı.

Partisinin program ve etkinliklerini yakından takip eden Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Veysi Akay, Maltepe ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik gecesine katılarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi ve destek sözleri aldı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Mardin ve tüm Türkiye’de Mardin’e ve ülke insanına hizmet eden MAREV’i de ziyaret eden Veysi Akay, MAREV Başkanvekili Baran Seyhan ve yönetim kurulu üyeleri Truman Şakarer, Yusuf Sezer ile adaylık sürecini istişare edip destek sözleri aldı. Hemşerilerinin kararlı destekleri ve hayır duaları için teşekkür eden Akay, partisinin kendisine görev ve sorumluluk vermesi halinde tüm fikir ve düşüncelerini ülke ve millet menfaatine hayata geçirmek için çalışacağını ifade etti.

Reklamı Geç