Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ 1. BÖLGEDE YÜCEL YALÇINKAYA FARKI HİSSEDİLİYOR..

24 Haziran seçimlerine doğru

24 Haziran seçimlerine doğru saha çalışmalarını hızlandıran milletvekili aday adayları fikir ve düşünceleri ile kendilerini anlatmaya devam ediyor. Hafta başında İstanbul 1. bölgede temayül yoklaması yapacak olan Ak Parti, adaylarını belirleme yolunda önemli bir kriter değerlendirmesi gerçekleştirecek. Son bir haftada ilçe teşkilatlarını kapı kapı gezen yüzlerce adayı da temayül yoklamasının belirleyicileri olan parti tabanına fikir ve düşüncelerini aktardı.

Ak Parti’nin İstanbul 1. bölge aday adayları içerisinde; teşkilatçılığı, STK tecrübesi, başarılı işadamı kimliği ve donanımı ile fark yaratan milletvekili aday adayı Yücel Yalçınkaya, temayül yoklaması öncesi önemli bir avantaj elde etmiş durumda.

Başarılı bir şekilde sürdürdüğü Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa ederek Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Yücel Yalçınkaya, kendisini seven partilileri, dostları ve hemşerileri ile Anadolu yakasındaki tüm ilçelerde adeta fırtına gibi esti. Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve teşkilatını ziyaret eden Yücel Yalçınkaya, Çekmeköy teşkilatı tarafından büyük ilgi ve destekle karşılandı.

Adaylık müracaatından sonra ilk iş olarak yıllardır birlikte görev yaptığı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Latif Coşar ve Ahmet Epli gibi belediye başkan yardımcılarını tek tek ziyaret eden Yücel Yalçınkaya, Türkiye’ye yeni hizmet yolunda tüm arkadaşlarından helallik aldı. “Her şey Türkiye için, hep birlikte yeni hedeflere” diyen Yalçınkaya; “Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak için 2023 hedefine hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Beykoz’dan Tuzla’ya, Üsküdar’dan Şile’ye gittiği tüm ilçe teşkilatlarında büyük ilgi ve teveccühle karşılanan Yücel Yalçınkaya, herkesten destek sözleri aldı. Yalçınkaya’nın dostları ve hemşerileri de ilçe ziyaretlerinde bir an olsun kendisini yalnız bırakmayarak destek oluyorlar. İş dünyası ve Ordulu hemşerilerine yönelik çok sayıda sivil toplum örgütlenmelerinin mimarlığını yapan Yalçınkaya, kamuoyundan gördüğü yoğun ilgi ve destek ile fark yaratmış durumda.

Bugüne kadar mimarı olduğu sivil toplum örgütlenmelerinde 5-10 bin kişinin katılımı ile büyük programlar düzenleyen Yücel Yalçınkaya; başarılı işadamı kimliği ve siyasi tecrübeleri ile kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim. Yerel ve ulusal manada çok sayıda STK’nın kuruculuğunu yapan Yalçınkaya, siyaseten de Ak Parti’de önemli görevlerde bulunmuş ve gerektiğinde elini taşın altına koyarak görev ve sorumluluk üstlenmiş bir isimdir.

Reklamı Geç