Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY SAHA ETKİNLİĞİNİ ARTIRIYOR…

Geçtiğimiz akşam Taşdelen’de düzenlenen

Geçtiğimiz akşam Taşdelen’de düzenlenen Sahur programında biraraya gelen Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, yaklaşan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde SKM’nin saha çalışmalarını yoğunlaştırdığını açıkladı.

akckmst4Yeni ilçe başkanı Salih Kırıcı yönetimindeki Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı Sahur programında bir araya geldi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yardımcıları Şenol Çetin, Şahmettin Yüksel ve Ekrem Kaya ile Meclis Başkan Vekili Selamet Aygün, Meclis Üyeleri Yılmaz Sezgin, Salih Boleli ve Erol Uçar, Mahmut Sezgin gibi isimlerin de katıldığı Taşdelen Bizimeve Restoran’daki Sahur buluşmasında konuşan İlçe Başkanı Salih Kırıcı, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi saha çalışmalarını yoğunlaştıran SKM’nin emrinde olduklarını ifade etti.

akckmst2“Başarı için tek elden yönetime hepimiz ayak uydurmalıyız ve verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeliyiz” diyen Salih Kırıcı, “Bugüne kadar nasıl başardıysak bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla başaracağımıza olan inancımız sonsuzdur” dedi. 10 Ağustos’da yazde 51 alırlarsa başarı, yüzde 49,5 alırlarsa başarısızlık demek olacağını ifade eden Kırıcı, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne çıkması için teşkilatını daha çok çalışmaya davet etti.

akckmst3Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da 10 Ağustos seçimlerine ilişkin önemli uyarılarda bulundu. “Komşunuzu, arkadaşınızı, eşinizi, dostunuzu velhasıl kararsız kim varsa ona Uzun Adam’ı anlatıp ikna edin” şeklinde konuşan Poyraz; “Karşımızda her seçimde olduğu gibi gizli ittifak ya da anlaşmalar yok aksine tam dokuz partinin resmi sözleşmesi var. Onun için her zamankinden daha çok çalışıp o Uzun Adam’a Çankaya yolunu açmamız lazım” dedi. Poyraz, seçimin nasıl olsa Başbakan Erdoğan lehine olduğu yönündeki inancın da rehavete sebep olmaması gerektiğini hatırlattı.

Reklamı Geç