Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI, ‘SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ’NDE BİRLİKTE ISLANDI…

16 Nisan’da yapılacak referandum

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi saha çalışmalarını sürdüren Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın hafta sonu gerçekleştirdiği ‘Sevgi Yürüyüşü’ yağmurlu havaya denk gelince; partililer Şahinbey Caddesi’nde ‘Beraber Islandık Yağan Yağmurda’ şarkısıyla halkı selamladı.

ak parti çekmeköy sevgi yürüyüşü 2Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile İlçe Başkanı Salih Kırıcı’nın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin, Fatih Sırmacı ve Şahmettin Poyraz, Meclis Başkanvekili Selamet Aygün, Meclis Üyeleri Erol Uçar, Ekrem Esmeray ve Dursun Harman, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kollarının yoğun katılım gösterdiği ‘Sevgi Yürüyüşü’ ilçe binasından başlayıp Madenler Meydanı’na kadar devam etti.

ak parti çekmeköy sevgi yürüyüşü 3Hafta sonu gerçekleşen etkinlik yağmurlu ana denk gelince ıslanan partililer, hep birlikte ‘Beraber ıslandık yağan yağmurda’ şarkısını söyledi. Şahinbey Caddesi boyunca balkonlardaki vatandaşları ve işyerlerini açan esnafı selamlayıp halka karanfil dağıtan ilçe yöneticileri ve başkanlar, 16 Nisan için ‘Evet’ oyu istediler.

ak parti çekmeköy sevgi yürüyüşü 7Yürüyüşün son bulduğu Madenler Meydanı’nda partililere hitap eden İlçe Başkanı Salih Kırıcı, 16 Nisan’a kadar gece gündüz demeden her kapıyı çalıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatacaklarını söyledi.

ak parti çekmeköy sevgi yürüyüşü 5Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da, teşkilat mensuplarının çok daha fazla çalışıp yeni sistemi vatandaşa daha iyi anlatmasını istedi. Partililer daha sonra esnaf ziyaretleri yaparak referandum çalışmalarını sürdürdüler.

ak parti çekmeköy sevgi yürüyüşü 6

ak parti çekmeköy sevgi yürüyüşü 8

ak parti çekmeköy sevgi yürüyüşü 1

Reklamı Geç