Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY TEŞKİLATI’NA TEK LİSTE TEK ADAY MESAJI

Son iki aylık çalışma

Son iki aylık çalışma raporlarının değerlendirildiği Eylül ayı Danışma Meclisi Toplantısı’nı Alemdağ Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’na yaklaşan kongre öncesi İstanbul İl Teşkilatı’ndan ‘Tek aday, tek liste’ mesajı verildi.

akdanisma6Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde süren tadilat çalışmalarından dolayı bu ayki Danışma Meclisi Toplantısı’nı Alemdağ’da yapımı tamamlanan kültür merkezinde gerçekleştiren Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, yaklaşmakta olan kongre öncesi durum değerlendirmesi yaptı. Toplantı başlamadan önce ise yaklaşmakta olan kongrede adaylıkta adı geçen Rıza İmamoğlu, Serkan Gök ve Hüseyin Yüksek gibi isimlerin kulis çalışmaları vardı.

akdanisma4Ak Parti İstanbul Yerel Yönetimlerden Sorumlu Birim Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Selim Temurçi, İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yardımcıları; Şahmettin Yüksel, Şenol Çetin, Eyüp Yıldırım, Ahmet Epli, Fatih Sırmacı, Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün, Meclis Üyeleri; Ekrem Esmeray, Erol Uçar, Hüseyin Yüksek, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile mahalle başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantı oldukça coşkulu geçti.

akdanisma5KIRICI’DAN DAHA GÜÇLÜ TEŞKİLAT SÖZÜ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Salih Kırıcı, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde canla, başla sahada çalışan tüm partililere teşekkür etti ve kongre sonrasını işaret ederek daha güçlü teşkilat sözü verdi. Kırıcı % 53.4 ile İstanbul ve Türkiye ortalamasının üstünde oy almanın başarısını daha yükseğe taşımakta kararlı olduklarını ifade etti.

akdanisma3HAZİRAN 2015’TE O İKİ MAHALLEDE KAZANILACAK

10 Ağustos’ta Çekmeköy’de sadece iki mahallede az farkla ikinci olduklarını diğer tüm mahallelerde ise birinci parti olduklarını sinevizyona yansıtılan tabeladan anlatan Başkan Kırıcı, “Sanmayın ki aç gözlüyüm ama Haziran 2015 seçimlerinde hep birlikte daha çok çalışıp bu iki mahalleyi de kazanacağız” dedi. Artık yeni dönemde Recep Tayyip Erdoğan’ın köşkte olduğunu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde seçime hazırlanacaklarını kaydeden Kırıcı, “Bu seçimler; gönüllerimizin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni liderimiz Sayın Ahmet Davutoğlu için de ayrı bir önem arz etmektedir” şeklinde konuştu.

akdanisma22015’TE METRO İLE ÇEKMEKÖY’DEN YEŞİLKÖY’E

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise yerel yönetimler olarak yaptıkları hizmetlere değindi. Gençlere özellikle ana ve baba duası almaları konusunda yaklaşmakta olan bayram öncesi nasihatlerde bulunan Başkan Poyraz, “Biz bu hizmetleri Allah rızası ve halkın duası için yapıyoruz. Önemli olan bu gerisi teferruat” şeklinde konuştu. Çekmeköy’de yapımı süren hastanenin Türkiye’de hasta başına düşen kapalı alanı en fazla olan devlet hastanesi olacağına vurgu yapan Poyraz, “2015 yılında Çekmeköy’de metroya binip ta Yeşilköy’e gideceğiz. Bundan daha büyük bir nimet olabilir mi?” diye sordu. Poyraz, ayrıca nikah sarıyı, kültür merkezleri, kapalı Pazar alanı, parklar ve daha bir çok hizmeti halkla elele gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydetti.

akdanisma8ÇEKMEKÖY’DE SİYASİ KRİZE İZİN VERİLMEYECEK

Gecenin asıl mesajlarını içeren konuşması ise İl Başkan Yardımcısı Selim Temurçi’den geldi. Yaklaşmakta olan kongre öncesi tüm il ve ilçelerde olduğu gibi tek aday ve tek liste uygulamasının Çekmeköy’de de gerçekleşmesini arzuladıklarını ifade eden Temurçi, Çekmeköy’de yaşanması olası bir siyasi krize ihtimal vermediklerini ve böyle bir duruma izin vermeyeceklerini ifade etti. Ekim ve Kasım ayında ilçe, Aralık ve Şubat aylarında ise il kongrelerinin tamamlanacağını söyleyen Temurçi, belediyelerde görev alan kişilerin teşkilatlarda görev almamalarından yana olduklarını da ifade etti. Temurçi ayrıca; “Fitne, fesat değil, kardeşlik içinde tüm teşkilatlarımız bu süreci atlatacaklardır” dedi.

 

Reklamı Geç