Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’DE BAŞARININ SEKTEYE UĞRAMAMASI İÇİN DEĞİŞİM BEKLENTİSİ..

Ak Parti Genel Başkanı

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Metal Yorgunluğu’ uyarılarından sonra gözlerin çevrildiği il ve ilçe teşkilatlarında kazan kaynamaya devam ediyor. Anadolu yakasındaki bir çok ilçede yenileşme ve değişim beklentileri had safhaya ulaşmış vaziyette. 2019’a doğru başarı hedefini sekteye uğratmak istemeyen Çekmeköy teşkilatında da yenileşme beklentisi her geçen gün artıyor…

Ak Parti teşkilatları önümüzdeki aylarda yapılması planlanan kongrelere hazırlanıyor. Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşkilatlara yönelik ‘Metal Yorgunluğu’ uyarılarının ardından gözlerin çevrildiği il ve ilçe teşkilatlarında kazan kaynamaya devam ediyor. İstanbul’da geçtiğimiz günlerde Anadolu yakasından Sultanbeyli ve Ümraniye’nin de aralarında olduğu 6 ilçeye atama yoluyla yeni başkanlar görevlendirilmişti. Anadolu yakasındaki diğer bazı ilçelerde de yenileşme ve değişim beklentileri had safhaya ulaşmış vaziyette.

ÇEKMEKÖY 2019’A DAHA AKTİF BİR İLÇE İLE GİTMEK İSTİYOR..

Ülkemizin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olması beklenen 2019’a doğru; başarı hedefini sekteye uğratmak istemeyen Çekmeköy teşkilatında da yenilik ve değişim taraftarlarının sayısı artmaya devam ediyor. Mevcut İlçe Başkanı Salih Kırıcı’nın yeteri düzeyde hakimiyet sağlayamadığı görüşünü savunan yenilikçiler, daha aktif ve daha etkin bir ilçe başkanı ve yönetimiyle Çekmeköy’de başarı grafiğini yükseltebileceklerini, aksi takdirde 2019’da zorlanacaklarını ifade ediyorlar. Aralarında geçmişten günümüze belde ve ilçe teşkilatında yöneticilik yapmış partinin önde gelen bazı kanaat önderleri, eski ve yeni bazı meclis üyeleri ve mevcut ilçe yöneticilerinin de bulunduğu yenilik taraftarları, iktidar partisi ilçe başkanlığının çok daha aktif, çok daha hareketli ve çok daha canlı olması gerektiğini açıkça dile getiriyorlar.

“MEVCUT DURUM BAŞARI HEDEFİNİ ZORA SOKAR”

Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nın mevcut haliyle 2019’a gitmesi durumunda başarı hedefinde zorlanacaklarını iddia eden değişim beklentisindeki yenilikçiler, daha güçlü bir ilçe teşkilatının hem yerelde hem genelde tabanın işini kolaylaştıracağını söylüyor. İktidar partisi ilçe başkanlığının önce kendi içinde sonra da ilçe kamuoyunda birlik ve beraberliğin sağlandığı önemli bir siyasi merkez olduğunu kaydeden yenilikçi kanadı, Çekmeköy teşkilatının pasif duruşu ile çok zaman varlığı ile yokluğunu tartışma konusu haline getirdiğini öne sürüyorlar. Değişimden yana isimler, hizmetleriyle ülkemize önemli kazanımlar sağlayan güçlü Ak Parti iktidarının tabanda bu haliyle temsil edilmesinin tezat oluşturduğunu ifade ediyorlar.

Reklamı Geç