Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’DE BİRİNCİLİK GETİREN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR GECESİ..

Ak Parti İstanbul İl

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve final gecesinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile ödülleri takdim edilen “100 bin yeni üye kampanyası”nı belirlenen üye hedefini en çok geçen ilçe olarak tamamlayan Çekmeköy teşkilatı, teşekkür gecesinde buluştu. Taşdelen Nikah Sarayı’nda sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek düzenlenen gecede, kampanya süresinde en çok üye yaparak ilçeye birincilik kazandıran Meclis Üyesi Muhlis Ateş ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazlı Çetin gibi pek çok partiliye teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı final gecesiyle tamamlanan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın “100 bin yeni üye kampanyası”nda birincilik ödülü alan Çekmeköy İlçe Teşkilatı, dün gece düzenlediği teşekkür gecesinde buluştu.

Kampanya süresince en çok üye kazandıran Meclis Üyesi Muhlis Ateş ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazlı Çetin gibi pek çok partiliye teşekkür belgesi ile plaket takdimi yapılan geceye; Bölgeden Sorumlu Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ile Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yanı sıra çok sayıda partili yönetici ve partililer katıldı. Taşdelen Nikah Sarayı’nda sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen buluşmada belirlenen üye yapma hedefinin yüzde 40 fazlasıyla aşıldığı büyük panoya yazıldı.

Gecede teşkilat mensuplarına bir teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Salih Kırıcı, “100 bin yeni üye sloganıyla yola çıktığımız bu zorlu sürecin finalini Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yaptık. Hamdolsun bu süreçte başta mahalle başkanlarımız olmak üzere kadın, gençlik, anakademe, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve belediye başkanımızın gayretleri sonucu Çekmeköy Ak Parti ailesi olarak en başarılı ilçelerden biri olarak Cumhurbaşkanımızdan ödülümüzü aldık. Emeği geçen herkesten ve “Ben de Ak Parti’nin bir neferi olmak istiyorum” diyerek üye olan her bir Çekmeköylü hemşerimden Allah razı olsun. Verdigimiz sözün haklı gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz” dedi.  

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada; “İstanbul da yeni 100 bin üye kampanyasında, hedefinin % 40 fazlasını yaparak İstanbul genelinde büyük bir başarı örneği gösteren, bu süreçte emek sarfeden her bir teşkilat mensubumuza sonsuz teşekkürler. Milletimize hizmet yolunda daha büyük başarılar için durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç