Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’DE HEDEFİ % 61’E BAĞLADI..

Çevre ve Şehircilik Bakanı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile milletvekili adaylarının katılımı ile seçim koordinasyon merkezini açan ve sevgi yürüyüşü yapan Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, 7 Haziran hedefini % 61 olarak açıkladı.

akcekskmacls17YEREL GAZETE ÖZEL HABER / Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, hafta sonu olmasına rağmen hareketli bir gün yaşadı. Aynı zamanda 1. Bölge adayı da olan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Metin Külünk gibi milletvekili adaylarının da katıldığı coşkulu bir törenle seçim koordinasyon merkezini açan ilçe teşkilatı daha sonra Şahinbey Caddesi’nde büyük sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi ve esnaf ziyareti ile çalışmalarını sürdürdü. SKM açılışında vekil adayı Metin Külünk’ün “makas kurdeleyi kesmiyor” demesi üzerine İlçe Başkanı Salih Kırıcı da 7 Haziran’da % 58’den açtığı kapıyı en sonunda % 61’le nihayi hedefe bağladı.

akcekskmacls11SALİH KIRICI; “BU COŞKU 400 VEKİLİN AYAK SESLERİDİR”

Açılışın ilk konuşmasını İlçe Başkanı Salih Kırıcı yaptı. Her zaman diri ve seçime hazır olan teşkilat kadrolarıyla gurur duyduğunu kaydeden Başkan Salih Kırıcı, “Bu coşkulu kalabalık 400 vekilin ayak sesleri olacaktır” dedi. 400 vekili sadece 7 Haziran seçim sonuçları için değil mazlum milletlerin sesi, Filistin ve Gazze’nin umudu için istediklerini ifade eden Kırıcı, “7 Haziran’da bu ülkenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verebileceğimiz en güzel hediye 400 vekil olacaktır ve ben bu sayıyı aşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

akcekskmacls10KÜLÜNK; “MAZLUMLARIN LİDERİNE GÜÇ VE DESTEK OLACAĞIZ”

Bölgenin yakından tanıdığı bir isim olan vekil adayı Metin Külünk ise 7 Haziran’da üçü bir yerde muhalefete milletin kırmızı kart göstereceğini söyledi ve ekledi; “Mazlumların ümidi Sayın Erdoğan’ın oturduğu yerde daha rahat ve daha güçlü olabilmesi için 7 Haziran’da sandıkları Ak Parti ile patlatmalıyız” dedi.

akcekskmacls9BAKAN GÜLLÜCE; “VAAT DEĞİL EŞANTİYON DAĞITIYORLAR”

Bakan ve birinci bölge vekil adayı İdris Güllüce de konuşmasında muhalefete vaatleri üzerinden yüklendi. Ana muhalefet partisinin vaatlerini eşantiyonlara benzeten Güllüce, “Ak Parti iktidarının 12 yılda biriktirdiği itibarı 3-5 ayda dağıtıp bitirmeye bu millet geçit vermeyecektir. Biz eşantiyon değil otoyollar, köprüler ve tüp geçitler gibi hizmetler öneriyoruz. Alın size Sivas’a hızlı tren geliyor. Yetmedi Erzincan, Kars ve Ardahan’a da hızlı tren müjdesini buradan veriyorum. Dünyanın en büyük havaalanını, köprüyü, savunma sanayimizin geliştirdiği tankı ve uçağı yapmamızı engellemek için gezi eylemleri yapanlar şimdi milleti eşantiyon vaatlerle kandırmaya çalışıyorlar” dedi.

akcekskmacls8“GEÇMİŞTE YAŞANANLARI ÇOCUKLARIMIZA İYİ ANLATALIM”

Bakan Güllüce konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu toprakların çocuklarını bu toprakların üzerinde kurulu okullarda okutmayıp dışarı-dışarı diye slogan atanlara inan Ak Parti eğitimde başörtüsü sorununu çözmüş ve her evladımız özgürce giyinip eğitimini alabilmeye başlamıştır. Sizlerden ricam, 17-25 Aralık sürecini, gezi eylemlerini, geçmişti içme suyu bulamayan İstanbul’u, patlayan çöplükleriyle anılan Ümraniye’yi çocuklarımıza iyi anlatalım. Anlatalım ki yeni nesil geçmişimizi iyi bilsin ve ona göre kararını versin” dedi.

akcekskmacls6SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNDE YOĞUN İLGİ VE KATILIM VARDI..

Konuşmaların ardından daha sonra ilçe SKM binasının açılış kurdelesi kesildi ve Şahinbey Caddesi üzerinde sevgi yürüyüşü gerçekleştirilerek esnafa selam verildi. Vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılık verdiği Ak Parti korteje Madenler Meydanı’nda yürüyüşünü tamamladı. Daha sonra ise yine vekil adayı Metin Külünk ile birlikte cadde üzerinde esnaf ziyaretleri yapıldı.

akcekskmacls1Açılış gününün en anlamlı fotoğrafı ise İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve ilçe yöneticilerinin Madenler Meydanı’nda seçim çalışması için stand kuran HDP’li gençeleri selamlaması oldu. Şahinbey Caddesi’ndeki ilçe SKM açılışında coşkulu kalabalığa lokma ve şerbet ikramı vardı.

akcekskmacls12

akcekskmacls14

akcekskmacls13

akcekskmacls7

akcekskmacls5

akcekskmacls4

akcekskmacls3

akcekskmacls2

Reklamı Geç