Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’DE İBRE SALİH KIRICI’DAN YANA..

6 Aralık’taki kongreye doğru

6 Aralık’taki kongreye doğru heyecanın tavan yaptığı Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda ibre mevcut başkan Salih Kırıcı’dan yana. Daha önceden genel merkez ve il tarafından adaylığı açıklanan Salih Kırıcı, diğer adaylar Rıza İmamoğlu ve Serkan Gök’ün de kendisinden yana çekilmesiyle yarışı açık ara farkla tamamlayacağını ortaya koymuş durumda.

salihkiriciibraİstanbul Anadolu yakasındaki ilçeler arasında en heyecanlı kongreye hazırlanan Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda ibre iyiden iyiye Salih Kırıcı’dan yana dönmeye başladı. Rıza İmamoğlu, Serkan Gök, Hüseyin Yüksek ve mevcut başkan Salih Kırıcı’nın aday olduğu başkanlık seçiminde son birkaç gündür olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Dün mevcut başkan Salih Kırıcı’dan yana açıklamasıyla adaylıktan çekilen Rıza İmamoğlu’ndan sonra bugün de Serkan Gök, aynı şekilde adaylıktan çekildi.

salihkirc3Akşam saatlerinde ilçe teşkilatına gelen her iki adayın mevcut başkan Salih Kırıcı’nın etrafında birleşip, yarıştan çekildikleri gelen bilgiler arasında. Her iki adayın zaten daha önceden genel merkez ve ilin adayı olarak açıklanan mevcut başkan Salih Kırıcı lehine çekilmesi ilçedeki havayı bir kat daha değiştirmiş durumda.

salihkirc4Gazetemizin son sayısında teşkilat tabanına birlik mesajı veren Salih Kırıcı, “Yeni dönemde daha güçlü bir Çekmeköy’ü hep birlikte oluşturmak için herkesi demokrasi şölenimize bekliyorum” dedi. 6 Aralık’ta Çekmeköy Spor Kompleksi’nde yapılması planlanan büyük kongre öncesi tüm teşkilata birlik ve beraberlik çağrısı yapan mevcut başkan Salih Kırıcı, yeni dönemde daha güçlü Çekmeköy vurgusu yaptı. Kırıcı; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da herkesi kucaklayacağız. Geçmişe takılıp kalmadan hep daha ileriyi ve geleceği yine hep birlikte oluşturacağız” dedi.

salihkirc2

 

Reklamı Geç