Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’DE MALUMUN İLANI OLDU…

Aylardır merakla beklenen Ak

Aylardır merakla beklenen Ak Parti Çekmeköy’de malumun ilanı gerçekleşti ve mevcut başkan Salih Kırıcı, 87’ye karşı 281 oyla açık ara farkla yeniden ilçe başkanı seçildi.

akcekkongrkrc4Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nın 3. olağan kongresi coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’in yanı sıra; Ak Parit İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Milletvekilleri Metin Külünk, Oktay Saral, Erol Kaya, Egemen Bağış, İsmet Uçma, Osman Boyraz, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, il ve ilçe yöneticileri, delegeler, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı Çekmeköy Spor Kompleksi’ndeki kongrede heyecan en üst düzeyde yaşandı.

akcekkongrkrc1Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan kongrede yapılan konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. Çekmeköy’ün Ak Parti kalesi olarak kalmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Salih Kırıcı, “Birlik içinde yeni başarıları hep birlikte kazanmaya devam edeceğiz” dedi. Yeni dönemde çok daha güçlü bir teşkilat ve Çekmeköy oluşturacaklarının sözünü de veren Kırıcı, “% 53.4 olan son seçimdeki oy oranımızı çok daha yukarılara yine hep birlikte taşıyacağız” dedi.

akcekkongrkrc2Göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı ekibine ve teşkilata teşekkür eden Kırıcı, “2023 hedefindeki Yeni Türkiye vizyonunda yeni Çekmeköy’ü hep birlikte inşa edip yaşamaya devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise 365 oy gibi az bir farkla seçim aldıkları Çekmeköy’de son seçimde farkı nasıl 15 bine çıkardıklarını anlattı. “İşte bu fark halkımızın hizmetlerimizden ve çalışmalarımızdan duyduğu memnuniyetin ifadesidir” diyen Poyraz, “Şimdi Çekmeköy’deki yeni hedefimiz yapılacak ilk genel seçimlerde oy oranımızı % 60’a çıkarmaktır” dedi. % 60 hedefi için partililerden söz alan Ahmet Poyraz, “Çekmeköy hepimizin ve hepimiz bu ilçe için ve bu dava için mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

akcekkongrkrc10Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da birlik mesajları verdiği konuşmasında; “Ak Parti bir davanın partisidir. Bu davanın adabını bilmeden heyecana kapılanların izlediği yol, Sinop’un Dikmen ilçesinde belki geçer ama burası Çekmeköy ve burada geçerli olmaz” diyerek ikinci listenin varlığını sert bir dille eleştirdi. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler de yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarının icraatlarını özetledi ve dünden bugüne gelinen süreçte ülke gündemine ilişkin konuları anlattı.

akcekkongrkrc8Kongrede daha sonra Başkan Salih Kırıcı kongreye katılan onur konuklarına plaket ve teşekkür belgeleri verdi. Kongre sonunda ise ilçe başkanlığı seçimine geçildi ve mevcut başkan Salih Kırıcı, 87’ye karşı 281 oy gibi ezici bir üstünlükle yeniden ilçe başkanı seçildi.

akcekkongrkrc7

akcekkongrkrc3

akcekkongrkrc6

akcekkongrkrc9

Reklamı Geç